Hirdetés

Aktív témák

  • sztrogoff19

    tag

    A műanyag és fém vitába annyiban szólnék hozzá, hogy szerintem teljesen mindegy, hogy melyik melyik, a lényeg az, hogy rendesen legyen összerakva :K

    Aki a fémet szereti/szeretné, annak javasolom, hogy telefonáljon úgy hogy közben tölti az akksit, nem kicsit lesz meleg a telefon...

    Masta FRG,

    egy kérdésem lenne hozzád, ha már a T-nél dolgozol megtennéd, hogy utánakérdezel, hogy most akkor mi van azzal a megállapodással amit a T is aláírt, miszerint 18 hónapig garantálják a - viszonylag - gyors szoftverfrissítést a készülékekhez, amennyiben annak bírja a hardvere ?

    Hoppá, pontosabban két kérdésem lenne, a másik, hogy nem lehet tudni, hogy Tegra chip-el szerelt készülék érkezik-e a T-hez, akár később is, mivel nekem bőven ráér.

    Olvasom, olvasom a fórumokat, de én még GB-re sem frissítettem a készüléket, mert egyrészt teljesen jó a mostani 2.2.1.-s, másrészt amit olvastam, az nem győzött meg, hogy még nem teljesen 100-s a GB.

    Meg ugye már nálunk is van fizetős Market és azt a pár progit meg inkább kifizetem, ha már nem kell/kellene illegálisan ROM-ot frissítenem.

    Morituri Te Salutant

Aktív témák