Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz SaGa59 #34321 üzenetére

    Az a szitu, hogy sok helyen igy irtam, az a baj, azaz gyakorlatilag szinte mindenhol.
    Hogyan lehetne a legegyszerubben kijavitani ezt a rengeteg hibat, vagy nincs ra egyszeru mod ?
    Valami olyasmi, hogy magatol torolje a szokozt pl a kerdojel elott stb.
    Idegbajt kapok, ha minden egyes allomanyban neki kell alljak egyesevel kitorolni a szokozoket, es ahol kell betenni 1-et-1-et :O

    Mar igy is zsinorban 3 napot csesztem el azzal, hogy vartam hogy talaljak 1 rohadt Hopehely kepzodmenyt, hogy csinalni tudjak 1 osszetett kepzodmenyt.Es nem sikerult.770 napot vartam, es ugyanannyiszor korbejartam az osszes anomaliat, es semmi.Annak ellenere, hogy nagyon nyugis tipus vagyok, ez mostmar nalam is kiverte a biztositekot...Nekilattam a neten kutatni, hogy hogyan matathatok bele a kepzodmeny teremtesbe, vegul talaltam valamit, egy leirast, hogy egyaltalan hol keressem, megtalaltam, hogy hol kell belenyulni, errefel kiderul, hogy a programozo nem engedelyezte egyik anomaliaban sem a Hopehely termelodest, hiaba irtam bele pluszba, nem mukodik, mert valami kepzodmenycsoport is szerepel az adott anomaliahoz tarsitva, es ugy tunik ez a kepzodmeny ami kell nincs benne egyik hozzarandelt csoportban sem, es annyira nem ertek a dologhoz, hogy kibogozzam, hogy miert is van ez, es hogyan lehetne rajta segiteni.
    Esetleg valaki ert hozza, bele tud piszkalni, hogy mukodjon? Kivancsi vagyok arra az 1 kepzodmenyre, hogy mit tud, milyen ertekei vannak. Persze Pripjatyban a Jubileum Kozpont tetejen talaltam Hopelyhet, de nem lehet visszamenni az elozo palyara, szoval :W :W :W

    Arra legalabb jo volt a sok jatekido, hogy felfedezzem azokat a mondatokat, amelyekben meg kell valtoztassak 1-2 szot, es talaltam par rejtekhelyet is, melyek helyzetet bele kell majd foglaljam a nem jatekos karakterek parbeszedeibe, ok hivjak majd fel a figyelmet hogy hol is keressuk oket.

    UI : habar megprobalkozom ma meg azzal, hogy minden egyes anomalia kezdo kepzodmenyenek a Hopelyhet allitom be, es lehet hogy az esetleg sikerul. Akkor viszont mind a 6 anomaliahoz beallitok egy-egy kezdo kepzodmenyt, ami szukseges az osszetett kepzodmenyekhez...hatha osszejon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák