Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabog4

    aktív tag

    Köszönöm a tutorialt ! :D

    (Nem vettem észre, de kaptam pisztolyt, csak nem néztem át figyelmesen a cuccaim! ) :D

    Eljutottam a eljuthatatlan helikopterhez a víztisztító mellett, de csak úgy tudtam átmenni a tűzes részen, hogy benyakaltam 1 medic pakkot és végigrohantam és a végén ugrottam egyet...így nem haltam meg.

    A víztározót képtelen vagyok bevenni. 1 Embert kilövök a helikopter oldalról, ellopom a cuccait (AK74 +hangtompító +gránátvető +távcső), majd a semmiből ugye lőnek rám, én menekülök, körbemegyek, bemegyek az épületbe, mert kint senkit nem látok. Bent korom sötét van, egyszer csak leesek az alsóbb szintre és a korom sötétbe van 2 ellen, akik eltalálnak, én meg nem látok semmit, lövök a semmire, majd meghalok. Sokszor, csak a semmiből kapok 1 gránátot, pont alám!

    Tetszik, hogy ahogy sérül a cuccom, úgy látszik is. (Szemüveg betörik.)

    Tetszik a nehézsége és nem frusztráló, olyan rendes stalker érzésem van, ahol bárki megölhet, bármikor és az anomáliák veszélyesek valamint kevés az élelem és egyéb felszerelés.

    Vettem olyan képződmény tartót, beleraktam azt a kerék alakú kígyószerű képződményt és nem emlékszem kinek kell odaadnom, de kivenni sem tudom. Úgy rémlett anno a pultosnak kellett, de még nálam van a cucc.

    [ Szerkesztve ]

    HUN_Thorpedo

Új hozzászólás Aktív témák