Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz Dhampir #27721 üzenetére

    A méregkeveréshez kell egy keverő készülék (hordozható labo), azt a Vaserdő közelében az egyik bokor alatt lévő hátizsákban találod meg általában, de erről a zsoldosok mesélnek. Kell egy összetevő Fürgétől meg egy Faragótól, amiért meg kell dolgozni (kell neki 3 vérszívócsáp). Meg egy üveg spéci pia.

    Amíg a végső összecsapást le nem játszod a fő szálon (rájössz, amikor ez megtörténik) addig Naigátor nem visz sehova, hiába lenne rá pénzed.

    A képződményeket nyugodtan eladogathatod. Azokat tartsd meg, amiket használsz. Van ugyan 3 képződménygyűjtős feladat, ebből az fontos, amit Navigátornak kell elvégezni, hogy egyáltalán szóba álljon veled, de gyanítom ezen már túl vagy. Egyet fel lehet venni Szakálltól, egyet meg a Sevcsenkón ücsörgő egyik szolgálatos által elindított feladatban a Mocsári Dokitól, de ha nem csinálod meg/vállalod el, akkor sincs gond, túl sokat nem jelentenek, ráadásul a Dokié mintha elhalna menet közben. Legalábbis itt a topikban még senkinek nem sikerült megcsinálnia. Miután felvettem tőle a feladatot, a szolgálatos is felszívódott, többé sehol sem láttam.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák