Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz Dhampir #27703 üzenetére

    Van még ilyen ok nélkül lődöző tag 2-3. Kellemetlen meglepetést tudnak okozni, maer nagyon messziről észrevesznek és nagyon pontosan lőnek.

    A szöveg igazából úgy szól, hogy Krisz azt mondja szétnéz, a karakter meg azt, hogy ezek szerint vissza kéne menni a hajóra és beszélni fáraóval. De ez hülyeség. Először le kell rakni a 3 hátitatyót a helyére, majd megkeresni Krisz-t, beszélni vele és széthordani az ellátmányt. Mondjuk a hajóra azért érdemes elmenni, mert ott tárolod a cuccot. Ha széthordtad, utána több szó nem esik róla sehol, épp csak Fáraónál megnyílik a továbbvezető beszélgetés szál, ha a többieknek is csináltál ezt-azt a Szkadovszkon. Erről egy üzenet is jön.

    Az összegyűjtött cucc egy része kell a banditáknak, a többi meg ezekbe a hátizsákokba.

    Zsákonként egy AKM (ami a társaidnál volt az elején), 2 doboz lőszer, 1 visszhang detektor, 1 kötszer, egy gyógycsomag (a piros doboz), 1 antirad, egy kajafejadag.
    A banditáknak 2 doboz AK, 3 doboz 5,56-os lőszer (vagy fordítva), 2 gyógycsomag (talán a lilás "táska") és két fejadag kell ha jól emlékszem. Hozzájuk érdemes úgy menni, hogy ezeket viszed magaddal, akkor elkerülöd a felesleges idegeskedést a lagolás miatt...

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák