Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz xFreex #21492 üzenetére

    Szerencsere kimentettem az AMK 2 felszereleseit, igy a kepen bekereteztem hogy mi kellene.

    Magyarazat.
    A Babaran az az AK47 dobtaras valtozata + tavcso is teheto ra. (Ez egy felfejlesztett - egyedi/jutalomfegyver lenne, egy tavcsovel, dobtarral es automata tuzelessel ellatott SA-85)
    A Vihr az enyhen hasonlit a magyar KGP9 magyar geppisztolyra - legalabbis a modellje amikor kezben tartod, nem a legjobb a hasonlosag, de egye fene.
    A DSK1 annak ket hasonlo kepe van, lehet a 2 ket kulon fegyver, majd kellene olyan amikor kezbe fogjuk az illeto fegyvereket, mert igy oldalrol nem tudom melyik a jo a 2 kozul.Ez lesz majd a magyar Gepard M6 Hiuz mesterlovesz puska.
    A KVSK, RPK, Karabiner azok latom ismerosek, ezekkel nincs gond.A KVSK lesz a Gepard M3-as 14,5mm-es magyar mesterlovesz puska.A Karabiner meg a 43M(intaju) Gyalogsagi puska (Mannlicher).Ehhez a kettohoz kell uj loszertipus valoszinuleg.Az M6 Hiuzhoz nem, mert az hasznalhatja a 12,7-es, vagy a .50-es loszert ami mar a modokban benne szokott lenni.
    A duplacsovu vadaszpuskat azert nem talalod, mert nincs ebben a modban.Szerintem a Geonesis 2-ben volt ilyen egymas melletti csoelrendezesu vadaszpuska.Amugy ez a puska fog megfelelni a FÉG Monte Carlo nevu magyar vadaszfegyvernek.
    Azert, hogy ne csak 2 loszeres soretes fegyverunk legyen, betehetunk egy olasz soretest, a magyar rendorseg hasznalja/hasznalta, a Beretta RS-200 Shotgun-rol van szo. [link]. A Geo 2-ben volt ehhez hasonlo fegyver valami Benelli neven, barna markolattal mint ez.

    shield igen, tudom hogy az 1.04es valtozattal mukodik, mar jatszom is vele.Amugy a COP az mar 1.6.02-es mar nem kell feljebb patchalni.Csak azon csodalkozom, hogy a Fotograf sokkal szebb mint a COP...Az en Fotograf modom osszecsomagolva 5,9 giga, kicsomagolva vagy 8 korul lehet.

Új hozzászólás Aktív témák