Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blyan

    félisten

    válasz kali #28020 üzenetére

    De van egyéb bajom is az iPhonenal - de csak otthon. Mondjuk - írtam feljebb is hülye példaként - játszom az Angry Birds Friends-szel, van hogy a betöltésre várnom kell - tehát a kiszolgálóval való kapcsolatra - van hogy perceket az otthoni wifin. Mobilneten nincs ilyen - csak nyilván mondjuk utazás közben.
    De a speedtest.net futtatásánál is fel-le ugrál a töltést jelző.

    Na mindegy, szóval tipkusan csak otthon tapasztalt dolgokról van szó. Lehet kerítenem kellene egy másik routert és azzal próbát tenni.
    Még az is lehet, hogy csak a szifonomat utálja a hazai router. Csak vicces, hogy ha mondjuk alkalmazásokat akarok frissíteni, akkor vagy megcsinálom mobilneten, vagy megvárom amíg beérek a melóhelyre - ha éppen megyek. :D
    Persze, rááldozhatom az időt is nyilván, hiszen ha lassan is, de megtörténik. De egy 4-5 alkalmazás frissítés akár 20 percet is igénybe vehet, ami meg felesleges akuidőt jelent a készüléknek.

    (#28021) mezis

    Majd teszek egy próbát, amikor mindent lenyomok a router kivételével. Mondjuk kb rádiós kommunikációs eszköz nem sok van egyszerre használatban otthon. Az én telefonom, az asszonyé, meg a thinkpadem. Ezek is este, mert ha otthon melózom, akkor csak a laptop meg a telefon van.
    Persze a szomszédok az külön kategória, jókora társasházban lakom, a korábban feltett képen látszik, hogy jó páran wifiznek körülöttem.

    [ Szerkesztve ]

    The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

Új hozzászólás Aktív témák