Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Voy15

    tag

    Én bízok abban, hogy a kezdeti nehézségek után a hely jó lesz majd egyszer, mert amúgy kurvára szükség lenne egy ilyen 2-3 ezer fős (télen fedett, nyáron akár nyitott(félig nyitott)) koncerthelyszínre a fővárosban.

    Sokmindent megkéne még oldani a helyszínnel kapcsolatban, de én azért bizakodó vagyok, mert fél évvel ezelőtt sokkal-sokkal rosszabb volt a hely, és most láttam egy csomó olyan dolgot ami mindenféleképpen haladás (pl. a szellőzés, kinti csapok, kajás pult)
    A hangzással nagyon kéne kezdeni valamit, mert kb 80%/20% a szar/elmegy hangzás aránya (úgy mondom mindezt, hogy jópár eseményen voltam már ott), szóval itt nemtudom mi a gond.. akusztika, vagy csak félhülyék vannak a keverőpult mögött... tényleg nemtudom.

    A Panterára tudtam előzetesen, h plusz 2K jegyet adtak el (első nap), azért is írtam, hogy mindenki figyeljen majd magára, mert fogalmam sem volt, hogy hogy fog ez kijönni a helyszínen :).
    Ekkora bandákat ez a helyszín nem fog elbírni jelen állapotában, de lehet nem is ez a cél, hanem ez csak egy próba volt... mindegy is.. a dupla Panterát a BP Park lezavarta volna 1 nap alatt mindenféle fennakadás nélkül, valszeg brutál hangzással...

    Én ettől függetlenül drukkolok nekik, mert szükségünk van egy ilyen helyszínre.
    Remélhetőleg továbbfejlődnek majd :)

Új hozzászólás Aktív témák