Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jbnd-007

    tag

    válasz Anaconda #1846 üzenetére

    Engem sem az akksi zavar legjobban az egészben inkább ez a "sz.rt árulunk aztán sunnyogunk" mentalitás. Csodálkozom, hogy a cég megússza és a német fogyasztóvédelem nem szállt már rájuk. Ha csak az LX790 lenne ilyen, oké, olcsó húsnak... De úgy tűnik, az egész Worx márka egy rakás... Reddit is tele van "utálom a Landroidomat" kommentekkel.

    Ahogy végigolvastam a firmware topikot, elképesztő hibák voltak az első verziókban. Képes volt fél órán át egyhelyben kaparni, meg folyamatosan verni a fejét ugyanabba az akadályba, rendszeresen kiszökött a kábelen kívülre, stb. Még szerencsések vagyunk, hogy ebben legalább a firmware már nem ilyen. Asszem kitéptem volna a hajamat, ha pár éve veszek egy Worx-ot.

    Köszi ojoba1, a tiéden is látszik a hajnali töltés. Ezt valamiért 18.6 voltos akkufeszültségnél csinálja, ami még nincs igazán lemerülve, mert a hazamenést meg 17.15V-os akku feszültség triggereli. A német fórumon "csepptöltésnek" nevezik érdekes módon senki nem kérdőjelezte meg, hogy miért kell folyamatosan csepegtetni.

    De legalább csak 4.1V-ra tölti a cellákat. Tölthetné 4.2-re is és akkor garantáltan eladhatnának mindenkinek minden évben egy akkut. :)

Új hozzászólás Aktív témák