Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz Balathruin #15699 üzenetére

    Nem ő streamel, hanem streamet hallgatna közben. Ismerős mondta nézzem meg feladatkezelőben nem fogy-e ki a memória. Úgy tűnt azzal nincs gond, olyan 80% körüli használatot mutatott végig. A stream low-ra állítása adott valamennyi FPSt a játékban, de azt mondja nem minden streamnél lehet állítani a minőségen. Proci használat maximum közelében van mind a 4 magon.

    De elég véletlenszerű ez az FPS csökkenés. Mert mikor megnéztem ezt a jelenséget ma délután nála Mortal Kombat közben akkor kb játszhatatlannak tűnt, tippre azt mondanám 10-15 FPSel ment az MK miközben twitch stream volt a háttérben benyomva source minőségben. Most estefelé mikor megnéztük a feladatkezelő mit mutat akkor meg viszonylag játszható volt a MK stream közben is. Néha akadt csak be 1-2 alkalommal. Szóval elég fura.

    Ez más téma, de ő is szívesen streamelne (OBSel), vagy csak felvenné a játékot. Arra elég volna egy i5 4440 vagy 4590 és 8Gb RAM vagy még annál is erősebb proci kell hogyha 1 gépen menne 1080p dota2 játék és streamelés twitchre ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák