Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Rimuru #19058 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Egyébként én is szeretem a gxi-t az első telefonom, amire azt mondom hogy hosszabb távon is elég lenne.
Nekem eddig a kikapcsolgatás merült fel mint probléma, de azt a kitámasztás megoldotta, na meg persze az aksimerülés, de az mint kiderült Play bug volt, nem a telefon hibája.Csak azért gondolkodok most, mert support már 0 a forrás hiánya miatt, és gari lejárta után javíthatóság is 0 ha bármi baja lenne, akkor = kuka...
Az F6-ot meg ma fogtam is a kezemben, egyik barátomnak van, (bár ő telenoros) azt mondja első körben 2-őt visszacseréltetett, mert a kijelzővel volt gond, de ami most van neki már 2 hónapja használja és meg van elégedve vele.
Plus ami töblet a gxi-hez képest, 8 giga belső memória, nfc, lte, infra, cserélhető 2460 mah-s aksi, minimálisan nagyobb kijelző, JB...Szóval még én sem tudom mi legyen, mert szeretem a gxit, és tudásra is kiszolgál, de az f6-ban a nagyobb aksi az elgondolkoztatott...
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #19027 üzenetére
Ezt szomorúan olvasom,
gondolkodtam én is a dolgon, bár nekem a kikapcsolgatást (kitámasztás után ok) leszámítva nincs hibája, vagy nem találkoztam vele.
Bár én igazából SP re cseréltetnék Alcatelhez mint márkához nekem sincs sok bizodalmam, (persze ettől még lehet nagyon jó, sokan dicsérik az idol s-t) csak én se tudom hogy gariidőben még cseréltessem-e, mert hát support inkább csak ti voltatok (ezúton is köszi a V3 ért) gari után viszont semmi sem lesz, szóval baja lesz = kuka...
Nem akarok a többiek nevében beszélni, de én személy szerint ezúton köszönöm a segítséged és a munkádat!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném megkérdezni.
Én is szeretem a GXI-t, és jelenleg (kopp-kopp) semmi baja, egyedül a kikapcsolgatás jött elő nekem (amit az aksi kitámasztás megoldott azóta sem kapcsolt ki magától) és az aksimerülés, amit szerencsére agy Play frissítés szintén megoldott.
Viszont egy ötlet erejéig felmerült bennem hogy gari letelte után bármi baja lenne akkor valószínűleg papírnehezék lenne belőle, és sajnos itt a fórumon is egyre fogyatkozik mögüle a közösség,
szóval könnyen lehet (szerintem) hogy a gari letelte után (nekem még kb 10 hónap van hátra) se szerviz nincs, se közösség mögötte akiktől tanácsot lehetne kérni, hogy megjátsszam-e én is a cserét ha lehet sp-re azzal az indokkal hogy kikapcsolgat. . Persze előtte kiszedni a papírt az aksi alól és visszarakni gyárira (ez utóbbiról nem tudom hogy megéri-e nekiállni...)
Ti mit gondoltok?
Ha nincs gondom vele mindenképp tartsam meg, vagy inkább próbáljam meg a cserét egy sp-re vagy idol-s-re?Válaszotokat előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Végre letelt az a pár töltés mi alatt teszteltem a GXI-t a play frissülés óta, és azt hiszem elmondhatom hogy végre optimalizálódott a helyzet, szóval annyit bír az aksim mint régen!
Ezért nálam még mindenképp marad a GXI, mert ezen kívül csak a kikapcsolgatás jött elő nekem, ami az aksi kitámasztás után meg is szűnt, szóval (kopp-kopp) most ok.
Annyit szeretnék megkérdezni tőletek, hogy tudnátok ajánlani olyan appot, amivel a play-t és a play szolgáltatások appot le lehet menteni? Külön backup appot még nem használtam a GXI-n, mivel a gyári nagyon jó, de úgy néz ki a play-t nem látja sajnos...
Bármilyen infót előre is köszi!
Más:
Bár én még nem szándékozok cserélni, de azért mindennap követem a fejleményeket itt a fórumon hogy képben legyek,
bár tartok kicsit attól hogy elfogy a fél fórum rövid időn belül...
Ne értsétek félre, nem kötekedni akarok, sőt kívánom azoknak akiknek sikerült jól cseréltetni (Alcatel Idol S, Xperia SP) hogy hosszú időn át megelégedéssel használják új telefonjukat, én is inkább más típusra cseréltetnék (mivel már nincs bontatlan új GXI) mint visszavitt GXI-re.
Szerintem is furcsa ez a dolog a T-nél, hogy a különböző üzletekben más és más a gyakorlat, én kezdek gyanakodni arra sajnos, hogy lehet sok olyan GXI-t cseréltettek vissza aminek nem jött elő semmi baja a T-nél, ezért van most a szigorítás, hogy tesztelik, ill. a szervizes előtt produkálni kell a hibát stb...
Bár bevallom nekem is volt olyan ötletem, hogy kiszedem a papírt az aksi alól és visszaviszem hogy kikapcsolgat a teló és egy Idol S, de mivel megszűnt az aksimerülés (eddig) most megtartom mindenképp, bár nem tudom, hogy a gariidő vége felé érdemes lenne-e megpróbálkoznom a cserével olyan megfontolásból, hogy utána ha valami baja lesz akkor szívás kategória, mert se csere, se szerviz...
-
golyós
addikt
válasz
alexka79 #18101 üzenetére
Random kikapcsolás miatt már többen cseréltettük( én is) a készüléket.Viszont azóta már nem nagyon van cseretelefon mert már nem forgalmazza a T. Cseréltetheted más típusra ha akarod.
Valakinek a fórumtársak közül bevált az aksikitámasztásos módszer is, egy próbát megér.
[kitámasztás] -
madkiller
őstag
válasz
szaszii #18038 üzenetére
Valszeg agyon telepitgetted és némej programok feltelepítése zavarja. Pl swiftkey, lux némely verziója 1.72jó, de a .75el voltak gondok.
Több program most nem jut eszembe.
Minimum le kell gyalulni néhány progit estleg újra telepíteni.
Wifi jelszót nem tudom melyik okozza, mert régen még nem jöttem rá, hogy a telefon hibáinak java részét egyes progik hozzák elő.
Wifi nekem regponnal tökéletes.
Kikapcsolgatásra aksi kitámasztás.
Ennek a mobilnak lelke van, vigyázni kell rá. -
dismember
csendes tag
Régóta követem passzívan a fórumot nekem is
vanvolt egy hibás GXI-m a problémám a folytonos kikapcsolódással volt. Régebben említették többen, hogy ki kell támasztani az akksit és az megoldja de nem hittem benne, mert nekem nem csak a mozgatáskor hanem pl. hívásfogadáskor/indításkor is kikapcsolt. Iszonyat idegesítő volt és semmilyen frissítés/takarítás nem segített. Végső elkeseredésemben gondoltam akkor ezt a kitámasztást kipróbálom, úgyhogy celluxszal kitámasztottam az akksit alulról és a hátlap felől is. Ez majd' másfél hónapja volt és azóta sikerült elérni egy 823 órás folyamatos működést (akkor az ébresztő hangja úgy "beakadt", hogy újra kellett indítani a telót.Nem azt mondom, hogy csodaszer és hogy mindenkinek működni fog de egy próbát megér.
-
gorogtibor
csendes tag
Hali!
Az után érdeklődnék, hogy a GPS nekem több mint 10 perc alatt talál jelet kint szabadba is és hogy nektek mennyire gyorsan találja meg? Ezzel a problémával kicserélik a telefont? (kb. 8 hónapos, mellette közbe kikapcsol(aksi kitámasztás))
http://szavazo.net/showpoll.php?id=82410&type=link
-
Canonfan
senior tag
válasz
tPedro_ #16126 üzenetére
Latom meg mindig ajanljak az akksikitamasztos megoldast, de nem hiszem, hogy segitene.
Proba keppen forgattam, raztam a telot egy jo ideig, de nem kapcsolt ki. Ezek utan ketlem, hogy egy kis papirdarab megoldana a problemat.Nekem is kikapcsolgatott kb 4 hónapos korában kezdte el, nekem az aksikitámasztás eddig bevált, azóta magától nem kapcsolt ki sosem.
Szerintem egy próbát megér én legalábbis így voltam vele, ha meg így se jó akkor csere. Ha a kitámasztás ellenére újból elkezd kikapcsolgatni, akkor én is cseréltetni fogom, de kitámasztás óta (lekopogom) nem történt ilyen...
-
ithomas
őstag
Azért az akksi kitámasztást helyedben megpróbálnám...nekem pl megoldotta...
Ha nem segít akkor szervíz. -
golyós
addikt
válasz
voktor #16099 üzenetére
Én (többek között) vittem vissza a telefonomat a random kikapcsolás miatt.
Rögtön adtak egy másikat ( másnak is), semmilyen aksi csere meg aksi kitámasztás nem oldotta meg a problémát.Szoftverfrissítés sem fogja orvosolni.
Mostanában úgy látom ki van adva parancsban a szervizeseknek, hogy hülyítsék a népet. -
ggeleven
őstag
-
GvFh
csendes tag
válasz
Keeperv85 #14876 üzenetére
Egy próbát tegyél meg a kedvemért, ha már a tiéd kitömött példány. Vedd ki kicsit a tömést és bekapcsolva izomból rázd meg!
Nekem is van elméletem a dologról... Én voltam a második a fórumon, aki megcsinálta a papírdarabkás kitámasztást (még januárban). Előtte nekem is naponta 4-5-ször kikapcsolt, többször bekapcsolás közben, meg PIN kód kéréskor. Kitámasztás után egy hónapig semmi probléma, majd kétszer kikapcsolt. Ekkor papírt cseréltem. Azóta (ca. 3 hónap) semmi gáz... Mostanában az uptime rekordra gyúrok. Most épp 820 óra...
Sztem valami nyák hiba lehet, vagy minimális smd forrasztási, esetleg a nyák rétegek közötti átvezetés, amit a papír általi feszítés orvosol. Természetesen nem az akksi csatlakozók nem érintkeznek, hisz 2-3 mm-t nyom be rajtuk az akku, amikor berakjuk. Vagy ez a kis rugós érintkező túloldala mégsem érintkezik a papír nélkül ezen problémás daraboknál...
Screen lock fagyásra is van agymenésem. Itthon, és az irodában is csak mac adress szűrés van a routeren, titkosítás nincs. Sosem fagyott még. Két hete tanfolyamon voltam Bp országban, volt free wifi a tanfolyamszervezőnél, ki volt írva a tanteremben a jelszó. Néha unalmamban neteztem, nem kapcsoltam ki a wifi-t. És egyszer le is fagyott. Legalább 6-8 ssid-t láttam, akár a sok router is zavarhatja a GXiN-t... Akinek gyakran fagy, milyen titkosítást használ, illetve sok hálózat van-e a körzetében?
És egy harmadik, ami még felmerült nálam hibaként (más még nem jelezte). Telefonáláskor, ha bejön egy újabb hívás, hallom a hangot, hogy hívnak. Nem váltok át, majd visszahívom. Ha az illető megunja a kicsöngést, és leteszi, rendre el szokta dobni az aktuális hívást is. Akinek dobált már hívást, nem hívásvárakoztatáskor jött ez elő? (Ez még B.04, lusta voltam eddig upgrade-elni.)
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #13917 üzenetére
Elmondta, hogy most hónap végéig még cserélnek, DE utána nincsen csere. Ugyanis valószínű addigra kijön a B06-os szoftver, amivel egy időben kiveszik a cserélhető telók közül.
Mit gondolsz, ez mennyire lesz rossz nekünk?
Én még nem cseréltettem a telefont, mert a legnagyobb hibát (kikapcsolgatás) amit tapasztaltam eddig megoldotta az aksi kitámasztás, de vannak akik már 3. esetben viszik vissza, szóval nem tudom hogy ez mennyire lesz gond, bevallom én is arra alapoztam, hogy majd ha esetleg házilag nem javítható hibája lesz akkor később kicseréltetem, de egyelőre jól megy az enyém szerencsére...Az E-Care-el nekem amúgy már volt dolgom, az előző telefonom (HTC Tattoo) kijelzőjétől elvált a rezisztív fólia, ezért telefonos egyeztetés után felküldtem postán, kb 2 hét után vissza is küldték gariban megcsinálva, szóval pozitív tapasztalat volt.
Bár az a telefon kártyafüggetlen volt, nem tudom hogy szolgáltatói javításban mennyire segítőkészek... -
Canonfan
senior tag
Ismét egy újabb probléma az 1 hónapos, már cserélt telefonnal!
Meg tudjátok mondani, hogy miért kapcsol ki a telefon magától?? Csak a mai nap harmadjára csinálta az imént!!Nálam is előjött a kikapcsolgatás, nekem kb 4 hónapos gondmentes használat után kikapcsolt magától utána kb 3-4 napon belül ismét.
Nekem még gyári B04 van rajta, (+ root) szóval nem ez lehetett a gond, nekem az aksi kitámasztás ami segített (megfelelő vastagságú papír az aksi alja és az aksikeret közé, hogy jobban nekifeszüljön az érintkezőknek az aksi) nekem (és úgy emlékszem már több embernek is) eddig bevált jelenleg 540 üzemóránál tart a telefon és eddig nem kapcsolt ki. -
Canonfan
senior tag
válasz
piltom83 #12110 üzenetére
(#11987) Canonfan
Megdőlt a teóriánk: ma délelőtt kb. 11 óta ismét nincs net a telefonomon, pedig az adatkorlát továbbra is ki van kapcsolva.Köszi az infót, sajnos akkor nem itt lesz a gond...
Bár nekem fent van a 3g Watchdog emellett, azzal mérem az adatforgalmat, és én azt vettem észre, hogy mióta fel illetve visszaraktam a 3g Watchdogot azóta nem szakadt meg a mobilnetem, pl, most megy kb 1 hete kikapcsolás nélkül a GXI (szóval eddig bevált az aksi kitámasztás) azóta nincs gondom a mobilnettel, korábban amikor az ICS gyári cuccát használtam, kb 3-4 naponta legkésőbb elszállt mindig az adatforgalom, és csak újraindítás után jött helyre...
Bár én csak szükség esetén használom a mobilnetet, szóval nincs állandóan bekapcsolva csak amikor használom hogy ne szívja az aksit, nem tudom hogy ez számít-e. Viszont mióta fent van a Watchdog nem volt mobilnet szakadásom legalábbis eddig nekem bevált az ICS-ben adatkorlát kikapcsolás, + adatforgalom mérésére 3g Watchdog megoldás...
-
Canonfan
senior tag
válasz
gorogtibor #11969 üzenetére
Én is még az elsők között vettem a telefont, eddig nekem is jó volt, de múlt héten egyszercsak kikapcsolt nekem is.
Utána nem csináltam semmit, gondoltam meglátjuk előjön-e még, és elő is jött, kb 3-4 nappal utána kikapcsolt megint...
Itt a fórumon több embernek is bevált úgy tudom az aksi kitámasztás, (megfelelő vastagságú papír az aksi alja és az aksikeret közé, hogy jobban nekifeszüljön az érintkezőknek az aksi) én ezt e hét szerdán csináltam meg, most még megvárom hogy ez megoldja-e a kikapcsolgatást, ha igen akkor hanyagolom szerintem a cserét még, (a 2 év gariból még van idő) de ha ez és utána a B04 újratelepítés (root eltüntetése) után is csinálja, akkor beviszem majd én is a T-hez.A mobilnet szakadozás témára lehet van megoldás, van egy ötletem, bár 100%-ra nem írom még, mert még nem tudtam rendesen letesztelni pont a kikapcsolgatás miatt....
Szóval a 3g Watchdog lehet megoldást jelenthet erre, legalábbis eddig nálam bevált.
Ezt abból gondolom, mert amikor megvettem a telót akkor szokás szerint felraktam a szokott appjaimat, köztük mobilnet figyelésre a 3g Watchdogot is, és így kb dec. közepéig semmi gondom nem volt a mobilnettel..
Aztán miután leszedtem a Watchdogot mondván hogy ezt az ICS is tudja minek erre külön app azután kezdett megszakadozni a mobilnet legkésőbb 3-4 naponta.....
Először én is a T hálózatára gyanakodtam, de motoszkált bennem a gondolat hogy egy próbát megérne kikapcsolni az ICS-ben a mobil adatforgalom figyelést és visszarakni a 3g watchdogot, és azóta mióta visszaraktam egyszer sem szakadt meg a mobilnetem, bár nekem alapból sincs állandóan bekapcsolva...Viszont pont a kikapcsolgatás miatt azóta nem ment 4 napnál többet a teló egyhuzamban, szóval még tesztelem a dolgot, remélem az aksi kitámasztás megoldja a kikapcsolgatást, és jövő héten már jobban le tudom szűrni a dolgokat...
-
Canonfan
senior tag
Jobban zavart az ominózus kikapcsolgatás, amit nem győzök hangsúlyozni, hogy egy kis darab papír az akku kitámasztására 2 hete folytatólagosan megoldotta a dolgot.
Én szerdán csináltam meg, remélem nekem is megoldja,
mert ezt leszámítva imádom ezt a telót, még így is hogy nem lesz rá JB, bár jó lenne, mert azóta már van 4.2-es Android is, de én egyelőre gond nélkül megvagyok az ICS-el...
-
GvFh
csendes tag
válasz
curtis2 #11795 üzenetére
hibátlanok
Nálatok a hívások hangminőségére sem panaszkodtak a másik fél oldalán?Ritkán van, hogy engem rosszul hallanának, vagy én hallom rosszul a másikat, de eddig sosem a telefon számlájára írtam. Inkább a hálózatra (nem mindegy, milyen a térerő... - akár a másik fél is lehet rossz helyen, vagy én is...), illetve a bluetooth-os kihangosítók, headset-ek (a túloldalon) is gyalázatos minőségeket tudnak produkálni. Néha a világ végén autóban eldobja a hívást - ez is megmagyarázható műszakilag.
A "vödörhang", avagy recsegés eddig max. 1-2 hetente egyszer jött elő, mindig akkor, ha én hívtam valakit, és már a kicsengés első pillanatában recseg - azonnal kinyomom, és újra hívom, még fel sem vette. A második hívás már hibátlan. Ezt is a "GIXin háklis a Tmobil esetleges hullámzásaira" c. fejezetnek tudtam be eddig.
Ugyanígy vagyok a 2 másodperces késleltetéssel. Amikor felveszem a telefont, köszönök a másik félnek egy jó hosszú cirkalmas formulával, esetleg napsugaras, madárdalos szép jó napot kívánok, a végét már úgyis hallja.
És ne mondja senki, hogy "ugye akkó mán nem is hibátlan...", mert ezeket továbbra sem tudom kardinális hibáknak betudni. Millió összetevője lehet ezek kialakulásának. És ebből csak egy a telefonkészülék.
Jobban zavart az ominózus kikapcsolgatás, amit nem győzök hangsúlyozni, hogy egy kis darab papír az akku kitámasztására 2 hete folytatólagosan megoldotta a dolgot.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Hát sajnos újfent kikapcsolt magától a GXI,
(megint övtokban volt fektetve, nem tudom, hogy ez számít-e valamit) ezért azt szeretném megkérdezni, hogy az aksi kitámasztást ti hogy csináltátok pontosan, ill hogy a legcélszerűbb, sima papír több rétegbe hajtva, vagy jobb ha eleve vastagabb papírt, pl kartondoboz oldala erőltetek be az aksi alatti résbe?
Válaszotokat előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
bajaki, golyós, kelzsoca, GvFh:
Köszönöm szépen a válaszotokat és a hasznos infókat!
Egyelőre még várok még pár napot, 1 hetet tesztelésképpen hogy kikapcsol-e újból, (jövő héten munka, tehát nagyrészt övtokban lesz) ha igen, akkor mindenképp kipróbálom az aksi kitámasztást,
és akkor egyidejűleg felmásolom kártyaolvasóval az sd-re a gyári romot, de remélem nem lesz rá szükség, és az aksi kitámasztás megoldja a problémát.
-
GvFh
csendes tag
válasz
Canonfan #11559 üzenetére
December közepe óta van meg a készülék, azóta olvasom a fórumot (és a másikat is), illetve mindent visszaolvastam már akkor is (volt energiám több ezer hsz-t átnézni...
)
Tul.képp amikor beugrottam a telefonba, nem is tudtam a várható gondokról (akár ZTE viszonylatban, akár Intel oldalról), sürgősen kellett egy készülék, ez volt a legjobb ár/érték arány. Első ZTE-m, első Android-os telefonom.Azok közé tartoztam, akiknek tökéletes telefon jutott. Rengeteget telefonálok, mobilnet, wifi, GPS viszont csak akkor van bekapcsolva, ha szükség van rá (inkább wifi-n netezek, de van, hogy hirtelen kell egy wifi hotspot a laptophoz, akkor mobilnet). GPS van a kocsiban, így max. kíváncsiságból próbáltam ki, párhuzamosan a két készüléket. Értetlenül olvastam a lock screen fagyásokat, a gps gondokat, az akkum volt, hogy 2 napot is kibírt (persze, az én felhasználói szokásaimmal - hangsúlyozom, tényleg sokat telefonálok).
Aztán beütött a krach. Egy hétvégén felraktam 3 új app-ot, majd hétfőn 2x kikapcsolt a telefonom. Kedden újra 2x. Majd két napig semmi gond, csütörtökön viszont vagy 20-szor! Volt, hogy a kezemben. Volt, hogy bekapcsolás közben el se jutott az elindulásig, volt, hogy pl. PIN kód beírásakor, vagy közvetlenül az után... Pénteken ismét, vagy 10 kikapcsolás. Leszedtem a 3 app-ot, és minden megnyugodott. Egy hétig minden OK. Már majdnem megírtam ide a fórumra, hogy a 3 app valamelyike a ludas tuti, amikor újra kezdődött. Ekkor factory reset. Közvetlen a reset után kikapcs... Ekkor kezdtem kiakadni... Újabb kikapcsolások... Ekkor olvastam az akku "kitámasztásáról". Ezt egy hete csináltam meg (kis papír behajtogatva az akku "talpa" és az akku háza közti részbe - hogy jobban befeszüljenek az akku érintkezői - azóta egy hete tünetmentes a készülék! Direkt teszteltem egy hétig, nem változtattam semmin.
Ma visszaraktam a 3 app egyikét, amelyiknél a legtöbb
fagyásomkikapcsolásom volt. Még mindig tökéletes... Akinek ilyen gondja van, bátran próbálja ki, vélhetően sok bosszúságtól megszabadul... Ha másnál is beválik, akár az első hsz-be is bekerülhetne... Bocs, ha hosszú voltam...Félreértések elkerülése végett: rengeteg mindenre gyanakodtam, rengeteg mindent kipróbáltam... Volt, hogy kocsiban kapcsolt ki a világ végén - térerő gondra, torony váltásra is gyanakodtam. Volt, hogy a zsebemben volt - megnyomódásra is gyanakodtam. Volt, hogy a kezemben volt - amikor az akku gondról olvastam, volt, hogy direkt lóbáltam, rázogattam a kezemben - persze nem sikerült direkt előidézni sosem...
-
ithomas
őstag
válasz
Keeperv85 #11109 üzenetére
Szerintem az általad vázolt megoldás 2 okból sem jó:
1. Nem az a probléma hogy fel-le lötyög az akksi, hanem hogy maga az akksi nem szorul kellő erővel az érintkezősorhoz.
2. Ha körbetekered az akksit, akkor nem csak oldalirányban lesz vastagabb az akksi,hanem alul-felül is...az meg nyomni fogja az lcd panel alját...feszülés lesz, és a legkisebb érintésre is faszán elszineződik majd a képernyő.
Nyilván lehet más megoldást is találni, de ez a kitámasztásos módszer nekem eddig bejött..
Joeee25: Azért egy próbát megérne nem?
Körülbelül 1 perces munka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest