Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ParaBlade

    újonc

    Sziasztok!

    Telefonvásárlás előtt állok, egyelőre a Redmi 4X és a Redmi Note 4 között vacillálok. A 4X lenne a szimpatikusabb, 40k alatti árral Eustockon, illetve a kisebb kijelző miatt. Jelenleg évek óta egy Sony Xperia Z3 Compactot nyúzok, szegény már megérett a cserére.

    Csak amennyire bele-bele olvastam a hozzászólásokba, az jött le, hogy rengeteg bug-ja van, és sokszor döcögősebb, de mókolt ROM-mal kezelhető. Sajnos én ehhez nem értek, és őszintén szólva nem is nagyon szeretnék belemenni a témába. De olvastam pl. a jelzőfény dilemmáját, azon nem tudok eligazodni per pillanat hogy áll a dolog? Képes különböző értesítési színeket produkálni a led gyári ROM-mal? Vagy mindenképpen "ügyeskedni" kell?

    Egyébként a fő szempontjaim a strapabíróság készülékház terén illetve a hosszú üzemidő, ebben talán kb. egyformát hoznak. Használat terén chat alkalmazás, illetve e-mail, néha facebook, böngészés-hírolvasás számít. Játszani soha nem szoktam. Hangszórók csak a csengőhang/hívás szempontjából érdekelnek, kamera sem olyan fontos, nincs szükségem kiemelkedő teljesítményre.

    Egyébként rendszersebesség terén melyik telefon reszponzívabb szerintetek?

    Előre is köszönet a segítő hozzászólásokért! Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák