Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neerpelt

    tag

    válasz lócitrom #11719 üzenetére

    No offense, meg nekem nem tisztem védeni a gyártót, de mostmár nagyon érdekelne: igen, a MIUI 9 több ramot fogyaszt, alapjáraton másfél gigát, cserébe százszor gyorsabb (legalábbis nekem). Én rendszeresen szoktam egyszerre több alkalmazást futtatni (zene stream, böngészés, több social kliens és csevegőapp + néha játék, pl. Walking War Machines) és egyszer sem tapasztaltam ennek ellenére (pedig láttam, hogy ilyenkor tényleg kb. 6-700 mega marad összesen) hogy újraindítana alkalmazásokat a rendszer vagy akadozna. Akkor kérdem én: mégis ki a manónak tartogassunk egy lassabb rendszeren üresen 2 Gb ramot kihasználatlanul, ha egy gyorsabbon kevesebb rammal is zökkenőmentesen elfut minden?
    Fogyasztással kapcsolatban sem találtam semmi kivetnivalót.

    Én nem állítom hogy minden tökéletes, az RGB LED hiánya zavart korábban is és a Xiaomi hivatalos fórumán is balhéztam miatta, a BOE/EBBG ügynél is csóváltam a fejem hogy milyen már hogy azonos árért mindenkinek más minőséget árulnak, meg hogy a zárképernyő swipe nem testreszabható újonnan az is elég érthetetlen.

    Viszont volt aki a kamera "butításáról" panaszkodott, direkt megnéztem telepítés után, én nem találtam semmi különöset, kérdeztem itt hogy mégis miről lenne szó, semmi reakció nem érkezett. Aztán kérdeztem hogy miben jobb az EU vagy MIUIHU rom, tudjam már mi jóról maradok le, miben tudnak többet, de erre se válaszolt senki... most akkor az ember miből induljon ki, ha nem a saját tapasztalataiból, amikor kérdik, hogy érdemes-e?

    Én így, mivel nincs összehasonlítási alapom, csak gyári MIUI 8 és 9, és mivel a 9-et pro-kontra jobbnak látom (plusz biztonsági frissítés) persze hogy azt ajánlom hogy frissítsen valaki, pláne mivel vakon, anélkül hogy tudnám hogy miben jobb az EU vagy HU rom, nem fogom az időmet tesztelés jellegű telepítgetéssel elbaszni, már bocsánat. Azoknak akiknek van idejük erre, de válaszolni kérdésekre nem, ugyanakkor értetlenkednek hogy mások miért ajánlanak gyári frissítést, most miért csodálkoznak, és őszintén róluk én ilyen vádaskodó hangnem után mit gondoljak?

    Én el tudom képzelni hogy vannak akiknek nem úgy működik, nincs két egyforma telefon, láttuk. Fordítva ez miért nem megy?

    Bocs, nem akartam megbántani senkit, de ezen most kiakadtam

Új hozzászólás Aktív témák