Hirdetés

  • Kivételesen olcsó Moto érkezik Európába

    ma Az Android 14 Go rendszerű Moto E14 az Egyesült Királyságban mutatkozott be, ott 32 ezer forintnyi fontot kell fizetni érte.

  • Destiny 2: The Final Shape teszt

    gp Finiséhez ért a fény és a sötétség egy évtizede indult harca, befutott a Bungie híres játékának a fináléja, amiben pontot tehetünk egy régóta húzódó fontos konfliktus végére.

Új hozzászólás Aktív témák

  • this is life

    Ármester

    válasz Thumas #8948 üzenetére

    Mivel a mi4c egykori flagship-ek taboraban helyezkedett el ,ezert a hw boven uti a mai kozepkategoriat , nalam pedig a telefon kompakt merete es a vas miatt alapbol kiszemelt darab volt. Masodik androidos telefonom (wp-rol jottem kb 8 honapja) redmi3-al kezdtem , azt kicsit kevesnek ereztem (foleg kameraban,l820,l735,l830 utan) ezert lett mi4c.Talan a redmi pro-ra felcsillant meg a szemem , de az tul nagy darab.

    Bl.Gyo
    Nekem a miui hianya a fenti okok miatt nem lett volna annyira fajo , ellenben az 5.5 col igen , az uj telefonok mereteik miatt se az en mancsomnak keszulnek ,a qsd 652 pedig csak kb beeri a qsd 808-at nyers eroben , egyebb hw elemek pedig kerdeses hogy hozzak e mi4c szinjet (kamera,kijelzo) . Ha mar valtas akkor Mi fronton maradni ,es mi5 vagy mi6.

    Nem tudjatok miuihu dev v9-rol , gond nelkul lehet miuieu stabil v9-re frissiteni ? Parom telefonjarol lenne szo , es ugy kellene updatelni ,hogy semmit se bukjon (app,sajat cuccok beallitasok es egyebek ).

    Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

Új hozzászólás Aktív témák