Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Atomgeszi #1219 üzenetére

    Ma rendeltem meg Spemall-ról. Remélhetőleg holnapra fel is adják, majd írok pár szór róla, hogy mennyi idő alatt, és milyen állapotban érkezett meg.

    A rendelés előtt 3 kérdést tettem fel az oldalukon 3 különböző helyen, és kb 12 óra alatt megválaszolták. Xiaomibuy v shopnál még mindig várom a választ (3 napja). Fehéret vettem, mert kék nincs stockon, és határozatlan ideig nem is lesz, ha érdekelne valakit.

    Amúgy rendkívül nevetségesnek találom, hogy ezek a nagyon okos telefonok már annyira zsenik és multitasking, hogy egy minőségi hangszóróra, és mikrofonra, amitől az egyetlen fő céljukat tökéletesen végre tudnák hajtani már nem futja. persze lehet én vagyok a hülye hogy nem értem, de attól még kicsit fura, hogy pont ezen spórolnak, de az 5MP el front facing camera az kva fontos, mert összedőlne a világ ha néhány ember nem tolna pár képet a buszon hazafelé.

    bocs csak ez most kitört belőlem.
    Amúgy ajándék lesz a telefon, remélem itt minimális torzításokról beszélünk, mert elég kínosan érezném magam, ha 2 hét múlva azt hallanám vissza, hogy jó kis telefon ez, de ha nem muszáj ne hívj rajta...

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák