Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cjvt3o

    aktív tag

    Üdv Mindenki!

    Éppen most boltoltam egy MI3-st az edigital-tól, viszont lennének kérdéseim, amikre lehet, hogy a korábbi 6 és félezer hozzászólásban találnék választ (olvasgatom is visszafelé), de gondoltam, ha valaki ráér, és tudja, akkor megspórolhatná az időt, és az jót tenne a karmánknak. :)

    (Teljesen nem vagyok új MIUI-ban, anno pár éve LG2x-en MIUI Romokat használtam, igaz csak 2-est és 3-ast (thx Wajk))

    Szóval a két fő kérdéskör:

    1. USB Device-ként nem ismeri fel a Windows (7 x64 Ultimate magyar) [az usb debuggert is bekapcsoltam, bár azt nem találtam még meg, hol lehet átállítani csak töltés módba]

    2. Melyik stabilnak tekinthető multilang MIUI Rom-ot ajánlaná az, aki mer ilyet. :) (A stabilt nem feltétlenül stable-ként értem, lehet dev ág is, a használhatóság a lényeg.)

    3. Hogyan lehet azt felrakni (erről az eszközről hiányzik a System, Updater, stb, sőt Root módba sem tudom állítani egyelőre).

    (Három fő kérdéskör copy by Monty Python :) )

    Nem feltétlenül hosszas leírást várnék, ha volt már ebben témában kimerítő hozzászólás, vagy vonatkozó külső hivatkozás, bőven jók az URL-ek is. :)

    A teló ("gyárilag" ilyen):

    Típusjel: MI-3W,
    Android: 4.4.2,
    MIUI: MIUI-KXDCNBF24.0, (félig multilang, szal jobbára magyar, a fontosabb helyeken angol és mandarin :) )
    Baseband: MPSS.DI.3.0-02dcd79,
    Kernel: 3.4.0-...
    Build: KVT49L

    Köszi előre is a válaszokat és elnézést, ha valami olyat kérdezek, amiről volt már hosszas értekezés, olvasgatok közben visszafele... :)

    [Anno más telók topicjaiban volt 0. hozzászólás, ahol a hasonló új user kérdésekre volt egy rövid, linkekkel spékelt összefoglaló az ismételgetések elkerülése végett.]

Új hozzászólás Aktív témák