Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomi_Ohl

    Topikgazda

    válasz mizoli #33185 üzenetére

    Mostanában csinálok extrémeket, mint az 5000 óra újraindítás nélkül például. De megfogadtam, hogy nem csinálok már többet ilyet, mert rendszeresen kifagyott már a telefon olyan dolgoktól is, mint a Duolingo vagy egy kép készítése a kamerában. :D

    Te pedig csinálod is és tanítod is, szép oximoron :D

    zolikaDB ugy tűnik, Fejvadit akkor itt már tényleg nem érjük el.
    A Pixel 7 valóban jónak tűnik.

    Menadrin fú ne is mondd, nekem is három sarka be van repedve (egyikből ki is tört egy darab, amikor kiverték a kezemből). Egy időben akartam venni rá másikat, valóban fillérekért lehet szerezni, de aztán visszariadtam, amikor majdnem fényeset rendeltem. Nagyon tetszik az eredeti tapintása, nem kockáztattam aztán inkább.

    Akkori árak tekintetéből nekem az van meg, hogy az abszolút csúcs (Snapi 800/801) akkoriban 600€ környékén ment másfelé, az Xperia Z2 meg 650-en kezdett és mindenki hüledezett, hogy hogy létezhet olyan drága telefon.
    Anno Xperia Z1-et akartam venni, 2014 nyarára már 350€-ra süllyedt az ára, aztán eszembe jutott, hogy valamikor olvastam egy Xiaomiról tesztet és odáig voltak érte. 210€-ért sokkal jobb kijelzővel egyértelműen megérősnek tűnt (utólag nézve pedig sokkal jobban megérte).

    Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.

Új hozzászólás Aktív témák