Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz trebrona #32321 üzenetére

    Igen tavalyi felső kategóriában édes kevés (P20, S9 stb.), még a Mi8 is le van maradva ilyen téren és F1-ben még butább a kamera. Arról nem is beszélve hogy második kamera csak dísznek van, többinél meg van azért funkciója is. Jó nyilván nem ezekkel kell versenyeznie, ezért írtam hogy SoC-on(RAM,ROM) kívül minden középkategória. Mondjuk tesztben is írják, fiatalokat célozzák meg a jó hardverrel (játék) ehhez nagy akkuval, a többi része pedig mondjuk hogy megfelelő még ehhez a felső kategóriás hardverhez, hátlap meg plasztik, mert kit érdekel, nem ez a lényeg. Csak ezt felesleges volt külön néven elindítani szerintem persze.
    Mi szériában is vannak gyengébbek meg jobbak is nyilván, de ezt a Mi Playt még mindig nem tudom hova tenni, valaki ezt még leírhatná.

    (#32322) Milestone2:
    Oké bocs, csak nem értem, bár Xiaomit mindig is nehéz volt megérteni. Mondjuk a Redmit gondolom az eladások miatt akarják külön néven futtatni, hiszen tavalyi év legsikeresebb telefonjai közé tartoztak, ebben van ráció, mivel úgy is mindenki így ismeri és használja is őket (Redmi Note 5 stb). Ebből a szempontból még egyszerűsödik a név, nem kell a Xiaomit is használni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák