Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • barackle

    tag

    Az lehetséges, hogy más a wifiért (is) felelős driver a multi és a global/miuihu romokban? Pár hónapja próbálgattam a (miui) romokat, mert a widgetek nem akarnak frissülni nova launcher alatt, hiába állítottam be mindent, amit elvileg kell (autostart, memóriakezelés, optimalizálás, stb..., kb minden fórumot átolvastam már, hátha valahol van még egy elrejtett beállítás), egyiken se frissült, de ezzel már együtt tudok élni.
    A problémám inkább az, hogy a munkahelyemen "eldobálja" a wifit a multi rom, global és miuihu alatt jól működik, és a multi is mindenhol máshol jó. Ez csak azért bosszantó, mert nem dobja el ténylegesen a wifit, csak azt veszem észre, hogy már órák óta nem jött semmi notification, pedig kellett volna. Bekapcsolom a kijelzőt, látszólag ott a wifi, de adatforgalom mégse megy rajta. Wifi ki-bekapcs, és újra működik egy darabig, aztán észrevétlenül egyszercsak megint nem küld és fogad adatokat. Ha rendesen eldobná a wifit, akkor legalább átváltana mobilnetre, de így nagyon zavaró.

    Van valami ötlet? Mindig teljesen tiszta telepítéssel tettem fel, mindent töröltem, még a belső tárhelyet is. Most miuihu van fent, de alapvetően jobban szerettem a multi romot, mint a többit. jó lenne, ha valahogy rendes működésre lehetne bírni rajta a wifit, esetleg a global-ból átvenni néhány fájlt, csak nem tudom miket.

Új hozzászólás Aktív témák