Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gombasm

    aktív tag

    válasz cimp #16250 üzenetére

    Először egy régebbit kell feltenni, az R11 nem fog felmenni elsőnek.
    Tájékozódj itt:

    http://miuiandroid.hu/forum/viewtopic.php?f=11&t=124

    Szóval először az R8, majd azzal már felteheted az R11 -et. Az R8 -at sima update.zip -ként tudod telepíteni a frissítőből is.

    Amúgy érdemes kicsit elszakadni a MIUI rendszerétől (mostanában kicsit elmaradtak az én várakozásaimtól is) és kipróbálni pár CM alapú custom romot - nem fogod megbánni! Az MI3 mint vas még mindig frankó, az új 5.1.1 -es rendszerrel pedig gyors és szép is a felület, én hónapok óta csak ilyet használok. (Most az AICP van fenn, heti 3-5 frissítéssel, /nightly/ minden működik, üzemidő min. 2 nap, Antutu 42e felett, szóval nem adnám a telefonomat egyik mostaniért sem.) Próbaképpen múlt hétem feltettem az augusztus elejei MIUIHU romot, fenn volt egy hétig, tegnap visszament az AICP, mert (nekem) jobb....
    A CM romok témázhatók, szóval mindent beállíthatok az ikonoktól a betűtípusig ahogyan nekem tetszik.

    A CWM helyett TWRP -t használok és megszüntettem a sys1/2 -t is, kiterjesztett rendszerrel használom a telefont. Erre a MIUI rendszere is felmegy, csak az automatikus frissítés helyett mindig recoveryből kell telepíteni, de heti egyszer ez nem lehet gond. A TWRP könnyebben kezelhető, egyértelműbb, szebb a felülete és a biztonsági mentései atombiztosak. Csak a dual boot -ot kell elfelejteni, de azzal nekem a CWM alatt csak a bajom volt, szóval nem is hiányzik.

    Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)

Új hozzászólás Aktív témák