Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz Fejvadi #13494 üzenetére

    Számtalanszor le lett írva, hogy a Mirecovery baszott lassú, úgyhogy nincs mit csodálkozni ezen, custom recovery kell ami egyébként sokkal többet is tud. Én pont nemrégiben lepődtem meg, hogy milyen gyorsan tolta fel az Ivan féle 5.1.1-et, úgy hogy Miui-ra húztam rá, szóval ne használd a Mirecoveryt mert azzal egy sima wipe is egy örökkévalóság.
    "Nekem jó a gyári és nem akarom lecserélni, mert kitudom várni és a céljaimnak megfelel. "
    Akkor meg nincs miről beszélni, szeretsz malmozni akkor hajrá, de akkor felesleges ezt felhozni.
    2. Te írtad, hogy majdnem ugyan annyi pontot ér el nem én.De mindegy tisztáztad, hogy téged nem érdekelnek a benchmarkok, engem se.
    3. Használj akkor Note 4G-t nem tudok erre mit mondani. Én is Miui-t használok, kíváncsiságból kipróbálok custom romokat, de egy idő után hiányozni a Miui beépített funkciói amiket csak több program telepítésével tudok egyébként pótolni és azt se olyan minőségben, reklámokról nem is beszélve amin Miuin nincs is ügye. Ivan 4.4 rohadt gyors volt, de akkor se tudtam maradni rajta, egyszerűen Miui funkcionalitásba ezerszer jobb, még ha lassabb is, kit érdekel néhány tized másodperc ha van egy jól használható rendszerem. De igazából erről felesleges vitáznunk mivel eredetileg Mi3 vs Mi4i vitának indult és ügye mindkettőn Miui van, szóval hagyjuk is.
    4. Akku után írtam, hogy Soc valószínűleg biztos kevesebbet fogyaszt, igen A53 nagyon takarékos az biztos, senki nem is kételkedett. Amúgy nem írnak nagyon sokkal több üzemidőt gyári oldalon se, úgyhogy ne ez legyen a fő szempontod, mondom biztos tovább húzza, de szerintem Mi3-nak is jó az üzemideje. Ettől függetlenül 70 mAH teljesen jelentéktelen különbség, nem ettől lesz sokkal jobb az üzemideje a Mi4i-nek.
    5. Lolli szivárog és megnéztem Ivan féle 5.1-et, nem estem hanyatt tőle, előnyeit se érzékeltem túlzottan, szóval én nem sírok miatta. 13415 hsz-ben te soroltad pozitívumként fel a lollit, mint ahogy minden mást is egyébként amire azt írod már hogy neked nem fontos, akkor miért pozitívum, ha úgy se számít?
    7. 13415 hsz.
    8. Tomi rom csere függősége megint hogy jön ide? Nem értelek egyszerűen.
    Senki egy szóval nem mondta, hogy tegyél fel másik romot, minek ha van egy jól működő rendszered amiért egyébként más készülék tulajdonosok épp sírnak és inkább ezt tennék fel, mint sajátjukat használják. Az hogy itt a fórumon gyakran téma, nem azt jelenti, hogy követendő vagy kötelező. Megint nem értelek, hogy ezt honnan veszed megint, senki nem fikáz senkit mert nem hajlandó lecserélni a Miuit (amit megjegyzem jól tesz, nálam néhány napnál tovább nem húzta egyik custom rom se, bármennyire is gyors volt, menekültem vissza a haza a jó Miui házikóba). Szóval ez badarság megint. Ne keverd egyesek hobbiját ide.
    9-10. Hagyjuk, pihenj egy kicsit erre rá, nem tudok ezekre érdemben reagálni már.
    Komolyan szerintem az a legnagyobb baj, hogy te se tudod mit akarsz. Én azt próbáltam elmondani, hogy szerintem nem éri meg Mi3-at Mi4i-re cserélni, erre te minden mást idekeversz amik témában abszolút nem tartoznak ide.
    11. Annak pozitívum aki ezt ki is használja szerintem, hátránynak meg senki nem mondta.

    "Egyszerűen megakarjátok győzni a másikat, hogy neki mi tetszhet, mi a jó neki, mit csináljon a telefonon."
    Senki egy szóval nem mondta, hogy mit csinálj vagy ne csinálj. Tényleg nem értelek, olyan dolgokat írsz amik soha nem is voltak, te magyarázod ezeket be magadnak, soha senki nem akart ráderöltetni semmit.

    "Akinek van egy Mi3 és tetszik neki az Mi4i és azMi3 mellé vagy helyette venne egy Mi4i-t az tényleg akkora szerencsétlenség lenne?"
    Ez megint micsoda? Honnan szűrted ezt le? Senki nem fikázta le a Mi4i-t, sőt elismerően írt róla mindenki. Itt arról volt szó, hogy megéri-e váltani Mi3-ról (szóval miben lenne előrelépés és mennyire éri meg a csere). A többit te mesélted be magadnak, főleg ezt a romolás témát, nem is tudom honnan veszed ezeket. Én is Miuit dicsérem, nem bírtam néhány napnál tovább Miui nélkül.
    Szerintem hagyjuk, teljesen felesleges ezt a témát itt erőltetni. Biztosan nagyon jó telefon a Mi4i, senki még csak nem is kérdőjelezte ezt meg. Ha neked tetszik akkor nyugodtan vedd meg, biztos nem lesz melléfogás, mivel nagyon jó minőségű telefonról van szó.

Új hozzászólás Aktív témák