Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sandros76

    csendes tag

    Sziasztok! A tárhelycserével kapcsolatban lenne pár kérdésem:

    1. ha meg van cserélve a két tárhely, akkor a szokásos módon tudom "szoftveresen" eltávolítani a memóriakártyát (biztonságos eltávolítás), vagy a megcserélt címek miatt a beépített kártyát akarja majd leválasztani?

    2. ha ilyen tárhelycserét végzek, akkor elméletileg minden alkalmazás a mikroSD-re fog települni. Ha mondjuk kicserélem a kártyát és berakom a "filmes" kártyámat, akkor előfordulhat, hogy a gyári, alap szoftvereken kívül nem fog futni semmi más? (pl. filmlejátszó)

    És egy Sygic-es kérdés. Ha jól látom, a térképeket csak a netről, wifivel lehet letölteni a programba. Én eddig csak Mo-t szedtem le a maga 130 megájával, de az vagy egy óráig ment. Ha már full Európa volt a papíron, naná, hogy a tárhelycse után lerántom az összes többi térképet is, amit felkínálnak. A kérdés:

    3. szánjak erre 1-2 napot, míg lejönnek a térképek, vagy esetleg külső forrásból be tudom őket másolni az SD kártya megfelelő mappájába?

    A külső forráson nem pont a warezre gondoltam, (hanem mondjuk a korábban emlegetett kamionos esetet alapul véve) pl. otthon, nyugiban letöltöm wifin keresztül a szükséges térképeket, majd "későbbi használatra" átmásolom őket a laptopomra. Aztán ha 60 fokon megsül az SDkártya a tabban, vagy bármi error közbejön, akkor az alapszoftvert újrarakva csak felmásolom egész Európát, megspórolva egy csomó időt.

Új hozzászólás Aktív témák