- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Felreeresz. A telen letjogosultsagat nem kerdojelezem meg, mert ha olyan eletet folytatnek, mint ezek tulajdonosai, biztos en is vennek egyet (bar nem az erintokijelzoset). A szolgaltatasai remek elmenyt nyujthatnak, es meg az aszisztensed se kell magaddal hurcolnod. Itt nem a "vagizas" a fontos, hanem az hogy te elegedett legyel. Nem tudom ki ne orulne egy bor boritasu, esetleseges izlesesen dragakovekkel diszotett telefonnak ami kesz aszisztens is egyben.
Ez a telefon tokeletes celpont azoknak, akik nem szamoljak a penzt, hanem "hasznaljak" azt."Haha. Hahahaha.
Nem tudom, hogy ki ez a célcsoport, akikről beszélsz, vagy hogy egyáltalán találkoztál-e már ilyen emberekkel, akikre gondolsz. Szoktam külföldi projekteken / megbízatásokon / cégeknél dolgozni. Találkoztam már megbeszélésesken néhány nagy és mégnagyobb globális nagyvállalatnál dolgozó közép- és felsővezetővel. Mit használtak? Legtöbben Blackberry-t, azután iPhone, majd sorra a többi. Vertut én még egyik kezében sem láttam.
Ezt nem olyanok veszik, akiknek "elektronikus asszisztens" kell - azok pl. Bb-t használnak. Azt írod, hogy "Itt nem a "vagizas" a fontos" - dehogyisnem, ez az egész márka pont arról szól. A hirtelen meggazdagodott, látszatra adó, pénzt két kézzel szóró, "mindegy, csak drága legyen" (erre a Vertu kiváló példa, rendkívül magas ára ellenére tudásában és technikai megoldásaiban eddig egy alsókategóriás gagyifon volt, s még a kínézetét sem mondanám éppen ízlésesnek, de ez már szubjektív) típus a célcsoport, szvsz.
Persze ezzel lehet vitatkozni, mivel az enyém is csak egy vélemény, ami a saját tapasztalataimon alapul, azokban az iparágakban, amikhez eddig közöm volt, s közben lehet, hogy máshol máshogyan megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest