Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danex

    addikt

    Hmm, ebben a szópárbajban mindketten tűrhetetlenek voltak, de Attila kezdte a család emlegetését, mindig is piszkálta ezzel az összes embert (pl Dia), aztán ha visszafele is megtörtént ez egyből bekattant csak önmagába is kéne néznie az embernek.

    2 csaj közül még mindig Cintia nyerjen, Ő legalább az ilyen feladatokban mindig odateszi magát, lehet rajta látni ,hogy valóban nyerni jött ide.

    Fiúk közül Attila engem nagyon nem érdekel, annyira nagyra tartja magát, mindig mondja, hogy Ő mit tett le, más meg mit nem, de ha otthagyta a gyermekét akkor bármit is ért el egy Senki marad.

    Ha van valami ami egy kicsit is nem úgy történik ahogy ő akarja egyből veri a hisztit.

    Próbálja a nézőket manipulálni, hogy Gergő-t lehúzza, hogy ezt meg azt kellett volna csinálnia a szerelméért, de ez egy egyéni játék és az elmúlt hetek alapján egyértelműen csak Farm kapcsolatról beszélünk semmi többről.

    A 2 fiú közül egyiktől sem sajnálnám, bár ahogy olvasgattam itt Gergőt lehúzzátok a kinti élete miatt, de mással nem tett rosszat, bejött a játékba, hogy változtasson az életén, új lappal tudjon újraindulni és minden párbajon maximálisan meg is küzd érte, ellenben Attila ezekben mindig alulmarad ,majd eljátssza, hogy jajj direkt volt ,hogy tudjon párbajozni és kiviszi a lányokat...

    Gábor meg egyszerű mint a faék, jólelkű, ő is odateszi magát.

    Szóval szerintem aki megérdemelné: Gergő = Gábor > Cintia

Új hozzászólás Aktív témák