- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
Kiváncsiság képpen, csináltam 1 DMT-képet a falu másik végén élő rokonomnál akinél heti 1-2 szer szakad a net:
Nálam:
Modem beállításokm ugyanazok, mind a 2 esetben
Gyanítom hogy nálam a probléma vezetékben keresendő, mégpedig a házunk és a faluba érkező központi vezeték csatlakozási pontjai között
de javitcs ki ha tévednék
Vajon ha ezt szolgáltatónak elmesélem, esetleg hajlandók lennének átvizsgálni azt az 500 méternyi kábelt?SNR monitorozást megcsinálom meglátjuk mi sül ki belőle
Más: bocs hogy annyit idegesítelek, de lenne itt még 1 TP-link 8810b modem is, amire cikk megjelenésekor feltettem a legelső szoftvert, de sajna én hülye ezt vvebes felületröl követtem el, ezért mostmár a resetes módszerrel nem jön elő a frissítő menü amivel lehetne frissíteni a BS-t
Valami más módszer nem létezik adott modemen a BS frissítésére esetleg? A szoft müxik rajt egyébként, de jólenne ha lehetne valahogy frissíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest