Hirdetés
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
Kiváncsiság képpen, csináltam 1 DMT-képet a falu másik végén élő rokonomnál akinél heti 1-2 szer szakad a net:
Nálam:
Modem beállításokm ugyanazok, mind a 2 esetben
Gyanítom hogy nálam a probléma vezetékben keresendő, mégpedig a házunk és a faluba érkező központi vezeték csatlakozási pontjai között
de javitcs ki ha tévednék
Vajon ha ezt szolgáltatónak elmesélem, esetleg hajlandók lennének átvizsgálni azt az 500 méternyi kábelt?SNR monitorozást megcsinálom meglátjuk mi sül ki belőle
Más: bocs hogy annyit idegesítelek, de lenne itt még 1 TP-link 8810b modem is, amire cikk megjelenésekor feltettem a legelső szoftvert, de sajna én hülye ezt vvebes felületröl követtem el, ezért mostmár a resetes módszerrel nem jön elő a frissítő menü amivel lehetne frissíteni a BS-t
Valami más módszer nem létezik adott modemen a BS frissítésére esetleg? A szoft müxik rajt egyébként, de jólenne ha lehetne valahogy frissíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest