Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • beldeczki

    aktív tag

    Hali!

    Egy újonnan vásárolt háznál adott volt egy telefonvonal rajta egy telefonnal, amivel ha az ember tárcsáz egy számot akkor bemondja hogy nincs jogosultság hozzá, de ez természetes mivel nincs előfizetve, csak a régi tulaj használta. Egy kéteres fekete telefonkábel jön be a padlásra, ahol egy dobozkában rávan kötve egy kéteres telefonkábelre, amiben egy piros és egy fehér ér fut végig. Mint mondtam ha a telefonra elő lenne fizetve, akkor az működne. Kíváncsiságból elvittem otthonról a t-s dlink 360r t1e modememet amit ha rádugok a vonalra akkor nem csinál semmit. Szinkronizálni se próbál a modem.

    Na most a kérdéseim.

    Talán a vonal van az utcán rosszul bekötve, vagy a belső kábelezéssel van baj vagy az a hiba oka amire nem is gondoltam? Ha jól tudom az adsl nincs helyhez kötve, a lényeg az email/pass páros.

    Csak kipróbálni akartam a netet, amúgy az eredeti előfizetési helyén lenne használva, később a jelenlegi helyről amúgy is az említett helyre lesz költöztetve a szolgáltatás, szóval ha kint van gond, akkor azt majd a t-s szerelők megoldják.

    Köszönöm a segítséget/magyarázatot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák