Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Core2duo6600

    veterán

    válasz Beni2360 #4025 üzenetére

    Megjött a Whirlpool MWP 339 es.
    3 szor már sütöttem kenyeret.
    Elsőnek a Miklos lisztból (maradék volt 3 * 250 g) nem mértem csak bedöntöttem, a vizet kimértem, lehet kevés volt benne.
    Azon a részen, ahol kilógott a formából kiszáradt, ahol takarta a forma, ott jó volt. 180 fok force air mód
    Okát nem tudom.
    A következő csak rizsliszt, teteje megbarnult, alul és oldalt kecvés volt neki.
    Megfordítottam, 40 p után,
    közben kaptam egy telót, így a sűtő kihüllt közben. Így nem a belezete rizskenyérhez képest joolt optilális, jó lett.
    A következő utána Dual crisp mód, egy kb. 24 * 10 cm es formát sűtőpapirral kibéleltem, és ezt tettem rá a crisp tálra, amit a forgótányérra tettem.
    40 percet állítottam be neki, itt nincs teljesítmény ill. hőfok beállítás.
    20 p után ki kellett szedni, mert a teteje megégett volna.
    alul elfogadható, belül egyértelműen, ha nem is nyers, de még kellene neki.

    Na most a kérdés a crisp etl és a hőlégbefújást egyszerre hogy tudom életre kelteni , grill nélkül?
    Szerintem az lenne a megfelelő.

    Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430

Új hozzászólás Aktív témák