Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hippo0315

    senior tag

    válasz krics #4557 üzenetére

    Nem vitatom, viszont így a vám kimarad és az utolsó tapasztalatom alapján ez nekem simán megéri a felárat.

    Egy javításra kiküldött w8-as készüléken majdnem 4 hétig ült a vám (a készülék után a megvásárláskor vámot és áfát is fizettem, (kiküldéskor kiviteli nyilatkozatot csatoltam a készülékhez, számlával a vám és az áfa megfizetését igazoló iratokkal), 2 hónaposan garanciális hiba miatt visszaküldtem a Minideal-nek. A webshop annak rendje és módja szerint cserélte a készüléket garanciában (oda út kb 2 hét és kb ugyan ennyi volt visszafelé is a vámig).

    Itt közölték, hogy vámeljárás alá vonták a cuccot, ez rendben is van, azonnal csatoltam a készülék vásárlásáról az összes iratot (számla, vám és áfa fizetési bizonylat, kiviteli papírok), ezek után 3 hétig semmi nem történt, majd közölték, hogy fizessek megint vámot és áfát, ekkor írásban panaszt tettem, melynek eredményeként közölték 1 hét után, hogy mégsem kell vámot és áfát fizetnem mivel az előző határozat jogellenes és postázták a készüléket, de ehhez 4 hét idegeskedés, rohangálás, telefonálgatás kellet.

    Én sem vagyok a pénzem ellensége, ezek után nekem megéri többet fizetni, kevesebbet idegeskedni és jogkövető módon mellőzni a hasonló kellemetlen huzavonát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák