Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    válasz #10234880 #5132 üzenetére

    ez nem verseny, egy kihívás volt a RED ellen a tiszteletlenségük és a parasztvakításos enginjükkel kérkedő gányolt hulladék ellen. Kérkedést, választ kesztyű felvételt ergó: új verziót nem látot senki, miközben az itt lévő kollégák szakmai és óriási segítségével eljutottunk egy 6.1-es komoly több 100 munkaórát felemésztő valós grafikai és hang enginünk végleges arcához 3 hónap alatt, amire mindent lehet mondani csak azt nem hogy szar lett :)
    bár mennyire is szeretnék pedig páran hogy az legyen, az ETS2.lt-n is az utolsó hozzászólásommal zártam le egy vitát ahol a sok kétkedő és rágalmazási hadjáratot lefojtató bunkó paraszt azóta hallgat is.
    A lényege annyi volt csak:
    Lehet az alap játékkal bárhol mod-ok nélkül f10-el screen shottolni, majd betölteni a Brutált semmilyen más mod nem kell és szintén lehet f10-el screen shottolni.

    A külömbség az lesz ami a videóban is van mert nincs benne sem trükközés, sem grafikai Sweet FX-es csoda, sem pedig semmilyen grafikai utómunka,
    egyszerűen a brutál az ilyen!

    érdeme nem csak az enyém hanem annak a sok itt fellelhető kollegának aki nem sajnálta az időt a tesztelésre, és a tollat az észrevételeinek vagy tanácsainak a tolmácsolására.

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák