Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sethdobaloah

    senior tag

    válasz #70339072 #2572 üzenetére

    nem tudom milyen dokumentációra gondolsz, de a gearbox még könnyű. A probléma ott kezdődik, hogy ha beraksz egy 50000 nm-es motort a kamionba, akkor NAGYON át kell áttételezed a váltót, hogy nehéz legyen gyorsulnia, és értelmes legyen a váltó használata.
    Amit te csináltál, ott a váltó előtti áttét túl nagy, azért nem tudsz gyorsabban menni (2.08 motorfordulatra lenne 1 kerékfordulatod, ha lenne 1:1-es áttét a váltódban. Mondjuk te már eleve overdrive-ot raktál csak a váltódba...

    Csináltam magamnak 28 sebességes váltót, amiben van a tiednél hosszabb overdrive van, kisebb végáttéthez, de nekem valamiért nem működik a sérthetetlenség, így nem tudom kipróbálni a végét. (a 330 így is megvolt, de még nem tudom hol a térképen a legjobb egyenes szakasz, lehet menne több is)
    Emberi léptékű motorral (5000nm) szépen is váltja a fokozatokat, mint ha gyári lenne, de egy 50000nm-es szörnyre már nyilván kiakad az automata és az utolsó fokozatba kapcsol egyből :) no meg kb 5000t-át kéne mögé kapcsolni, hogy ne tudjon szabályzásig leforogni.

    Boldog Karácsonyt!

    ...csak én vagyok helikopter?

Új hozzászólás Aktív témák