- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
p: ʇǝlǝɟ ʎƃǝ ʞǝɹéʞǝq ʞɐuuɐ'ıusɐʌlo ɐɾpnʇlǝ ʇǝƃǝʌözs ɐ ʇzǝ ıʞɐ
kivancsi vagyok ki fejti meg a mondatom elsőnek
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
Tomko78
őstag
válasz Paladin1492 #11304 üzenetére
Azt írja a karácsony még nagyon messze van
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
szala86
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
-
szala86
aktív tag
Valaki nem tudna nekem segíteni interior készítésben? Az új daf eu 6-os belsőhöz szeretném a képen látható gps-t berakni, úgy hogy az működjön is. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni, mert elég sokat keresgéltem mindenféle tutorialt, de vakvágányra futottam. Előre is köszönöm!
Bocsi a dupla hozzászólásért. Nem értem hogyan történt, mert a szerkesztésre mentem erre létrehozott még egy hozzászólást. Hmm
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #10234880 #11313 üzenetére
"Aki tud olvasni ezt az üzenetet, akkor kérni fogja a párt."
google translate ezt mondja rá,,, neked eszedbe se jutott?
egy versike jutott erről eszembe illetve egy kis részlet Seres Péter gyerekverséből :
gyerek vagyok még,
csenevész kölyök,
a hónom alól sem,
nőtt még ki a könyök.múúúúúúúúú hahahahhaha
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz #10234880 #11302 üzenetére
Ez most pont illett ide! Régebben a te soraiddal páran jól elvoltunk, mikor dekódolni kellett Viszont javulás is látszik
(#11315) Vakegérke: Ha nem lennék ilyen maradi, és konzervatív, akkor azt írnám erre: Besza-Behu
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
tutuhawer
őstag
Valaki ért ehhez a fajta dologhoz, használtok ilyet, tudjuk, miért jó ez, mi fán terem?
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Milka 78
nagyúr
Urak!A Multiba ugye nem lehet mod-ot tenni...akkor ez mi?
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11318 üzenetére
Könyvjelzőzöm most, aztán rákeresek a multis fórumban, hátha van pár visszajelzés róla
Az egy telefonra telepíthető alkalmazás, ami a kamion adatait mutatja. Na én erre nem vagyok kíváncsi egyáltalán, hisz ott a szemem előtt minden, de egy navigációt rátenni okostelefonra már... odabasz kategóriás lenne. Ezért érdekel, hogy valaki foglalkozik-e ilyesmivel, érti-e hogyan működik.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz juhiati #11321 üzenetére
ja, most olvasgatom lejjeb én is, köszi.
Windows XP nem támogatott, eddig olvastam lelkesen, aztán már nem annyiraNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11323 üzenetére
most dallas-detroit meccse van, úgyhogy egyelőre jegelem a keresgélést. Nyilván jelzem - képekkel - ha működik. Érdekelne minden Renault Premium módosítás vagy pótkocsi módosítás
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11325 üzenetére
Igen, igen, itt egy Renault-s videó a sok közül.
https://www.youtube.com/watch?v=ZW18lZF6trMNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
szala86
aktív tag
válasz Vakegérke #11315 üzenetére
Na mem bírtam nyugodni és itt a megfejtés:
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Ludas Matyi... Mint tudjuk, döbrögi uram deresre huzatta, és huszonötöt veretett az ülepére. Mikor elengedték, Matyi az ülepét tapogatva fájdalommal, de határozottan kiáltotta a legendás mondatot: Én, uram, a fizetést köszönöm, ha az iste erőt ád, s életben megtart, majd megszolgálom; azért csak róvja fel a kapufékfájára, hogy el ne felejtse: háromszor veri ezt kendnek Ludas Matyi vissza! Döbrögi nem vette komolyan, pórul is járt. Én felróttam, hogy örömet szerezzek nektek.
-
ledgeri
nagyúr
Hogyan jelentsük a játékost multiban? nem is tudtam, mindenkiről megy a log a kliensben... szóval mindenki eleve már el van kapva...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tutuhawer
őstag
válasz Milka 78 #11323 üzenetére
Van egy mod a multiplayerhez, már régebbi megoldás, de figyelemre méltó lehet. Single playerben indítunk, de előtte a nekünk tetsző gyári, eredeti pótkocsi típust betesszük a mod mappába, és a single playerben ez minden pótkocsit olyanra lecserél, az összes fuvar ez lesz, ha jól látom, tehát ponyvás pótkocsiban nem fát viszünk, hanem az annak megfelelő fajta árut, mindegyik felrakótól. Aláírva, hogy egyszerre csak egy típusú pótot basztassunk, értsd: csak ponyvásakkal vagsy csak hűtősekkel vagy csak 25 tonnás konténerrel stb stb variáljunk. Aláírva megjegyzés: ideális, ha valaki egy kis változást akar, vagy konvojban menne ugyanolyan pótkocsikkal. Várjunk pár napot az eszetlen moddolgatással, letöltögetéssel, habár leszögezhetjük jóelőre: single playerben moddolja a játékot, menti, már mentett játékkal lép be a multiplayerbe a játékos, ahol az van elmentve, hogy minden pótkocsi hűtős, és sör van mindegyikben / vagy ki mit iszik, attól függ /
OK?
Csak nézzünk valami megbízható forrást, pár napot kibírunk. Nekem tetszene csak egyfajta, csak ponyvás vagy csak hűtős, dobozos. Lásd még: virtuális cégben vagyunk mondjuk, és a főnök azt mondja, ezen héten hűtős munkák vannak, tölste le minden tag ezt ás ezt a pótot, állítsa át single playerben, és úgy jöjjön be multiplayerbe. Jövő héten meg másmilyen.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz ledgeri #11332 üzenetére
Én mindig futtatom a fraps-t, ami ingyenesen bmp formátumban azonnal tud fotózni. Én pl a nem ingyenes verziót használom, ami tud felvenni videót és jpg képeket csinál. Állandóan megy, sose lehet tudni, és ha ufót látok..?
-
ledgeri
nagyúr
válasz tutuhawer #11334 üzenetére
Ok, én meg streamelek róla... csak amikor visszanéznéd, hogy ki is volt az, és nem találod a 125. tomi02 után sem akkor nagy segítség egy TXT amiben benne van az AKKORI neve, mellette a steam azonosítója, kamionjának márkája, alvázkonfigja, és miegymás azonosító eszköz...
Ha jelentenéd kelleni fog a link a steam profiljához, amit pl ha nevet módosít egyből csak itt érhetsz el egyenlőre, mert a "kivel játszottunk" funkció még nincs támogatva.
+ A SP>MP modolásról: vígan fut a challange 80 (vagy 125) tonnás utánfutókkal hasonló módon.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz andrasrx8 #11338 üzenetére
Az videó elején meg a kudarcot vallott Dev konvoly, ami úgy volt meghírdetve, hogy ottlesznek a Dev-ek és arról lesz a stream, ehelyett ők felmentek a a #3ra, és duplatrailereztek...
Utána meg valaki rám akadt...Más:
E-heti feladványunk: Hogy is van ez?
Hogy nincsen a hátsó tengelyre kivezetve hajtás 6x2/4-nél, 6x2/4 középnél, és 6x4-nél? Vagy hiraulikus, esetleg beépített elektromotoros??? ( )
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #11340 üzenetére
Milyen beállításokkal játszhat a videó elején látható tag?
Kire gondolsz, melyikre?[ Szerkesztve ]
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz juhiati #11343 üzenetére
Az is jó volt - a videóból kimarad- hogy Szépen single-ben odakészülök, oké MP indít, várok...
1. 10 másodpercenkénti bekerülési próba letelt, második is... harmadjára meg egyből bedobott, örültem is!!! aztán meg fél óra tömegnyomor, és aztán kezdődik a videó.De legalább eszembe jutott, hogy ha legközelebb ilyan lesz az jó taktika, hogy előtte kell menteni a város minden no-coll-zónájában egyet, külön névvel, és ha indulás van akkor betölteni egy távolit...
-
gabesz222
csendes tag
Rotterdam-ban van egy kanyar ahol mindig balhé van. Már régebben is volt egy nem túl kellemes élményem de most azon is túltettek. Direkt mentettem előtte kétszer újra is kellet töltenem mert összetörtek. Harmadjára mikor mentem elakadt egy idióta a kanyarban, Először még csak öten voltunk kb de végül ez lett belőle:
[link][ Szerkesztve ]
SC: oldmeme
-
juhiati
aktív tag
válasz gabesz222 #11346 üzenetére
Múltkor ezen az úton kicsit visszább a híd vagy mi van ott az út felett, ahol két kamion pont elfér egymás mellett, egy idióta a dugó közepén kitalálta hogy ő márpedig itt megfordul mert mekkora móka lesz az. Admin sehol. Én álltam a hülye mögött, kis okoskodással arább tessékeltem a vontatmányát. Mekkora ász lehettem
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
Milka 78
nagyúr
válasz ledgeri #11342 üzenetére
Tárgytalan mindenhol laggolt mindekinél,de az első 20-30 percre gondoltam .Egyszerűen nem tudok normális beállítást találni városon belül,pedig nem fukarkodtam vas terén.50 fps-alatt szétlaggol a játék és vsync nélkül 100fps-el is játszhatatlan .Minden koppra van rakva kivéve a tükröket,fű sűrűséget és 200% a rendelés. Ellenben ha leraktam egyszerűsített medium-ra még rosszabb volt,de próbálkozta a textúrákkal is...erdménytelenül.Mindenhol tolhatom akár 400%-on is. (ilyenkor 30-40%-on megy a kari)amig nem vagyok városban és nincs 8 kamionnál több,mert akkor olyan durva fsp droppom van mint az állat .
Valami olyan beállítás kéne amit a város előtt 1 kattintással tudnék aktiválni.
Azt már kiszűrtem,hogy a belső nézet bukó és a tükröket ki kell lőni vagy hátsó/lökös nézetből lehelt esetleg a hangulat rovására.
Ha van valami tipp akkor jöhet,hogy mivel tudom legjobban tehermentesíteni a kártyát és mivel bukom a legkevesebbet látványba.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
hogy a jóóóóóóóóóó, édes hadd ne mondjam kicsodába, mi a fenéér nemkamálja ez a 8.1 az ets-t???? ahogy ,amilyen beállításon van, amilyenen még türhetően elmegy 7en, az 8.1-en katasztrófa !!!! de mér???? szinte a legszarabb,ocsmányabb grafra kell álitsam, ha 8.1-en akarok menni.!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest