Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • H.Adam

    újonc

    Sziasztok!
    Kis segítséget kérnék. Úgy néz ki lehetőségem lesz lecserélni Xperia Arc S-emet, úgyhogy elkezdtem nézelődni ár, tudás, stb. szinten. Pár tapasztalatra lennék kíváncsi Z3C-vel kapcsolatban, mint pl. üzemidő, antenna erőssége, melegedés, fagyás, újraindulás, hibákkal kapcsolatban. Tudom, "ott a kereső, olvass vissza" pár oldalt lapozgattam a fórumon, de csak most kezdek nekiugrani a témának. Igazából hétköznapi tapasztalatok érdekelnének.
    Nézelődök, keresgetek, Lumia 930 is megtetszett konkurenciától, meg ezelőtt régen folyton Nokiám volt. Pro és kontra az op. rendszereknél, hogy Androidra van több program, de lehet a Win10 is jó lesz a későbbiekben, illetve ismerősök tapasztalatai szerint stabil, jó a rendszer (wp).

    Amitől tartok, az a telefon támogatottsága, Arc S-el meg egyre több probléma van. Rég nincs rá újabb szoftver, korábban rengeteget fagyott, nem akarta betölteni a névjegyeket, memória megtelt, hiába távolítottam el róla sorba a dolgokat,minden alkalmazás leállt, végén már a kezdőképernyő is, újraindult, vagy csak kikapcsolt önállóan, de be már nem. Mostanában pedig rengetegszer eldobja a hálózatot, vagy ha van is, akkor sem tudnak néha elérni, de nekem semmi jelzés nem fogadott hívásról (és a hívó félnél kicsörög). Illetve a kibírhatatlan lassuság, többszöri hibaüzenet, leállás a böngésző, FB, vagy Messenger esetén is, ha 1-2 nap után újra netre kapcsolódik

    Tudom jól, hogy tervezett elavulás, meg termelni, eladni kell az újabb eszközöket, és a régit garanciaidő vége+1 napra gyártjuk, de mégis egy tűrhető ár-érték arányú eszköz legyen, ha már súlyos 10.000 Ft-ok úsznak el rá. Előfizetés újításos vásárlás lenne, tehát nem kártyafüggetlen, bolti ára lesz várhatóan, de ugye így a konkurencia is kedvezőbb.
    Galaxy S5 lehet, még képbe kerülne, iPhone annyira nem hoz lázba, szerintem kicsit túlmisztifikált az egész hercehurca a telefon körül, sokkal jobb specifikációjú készülékek érhetők el töredék áron.

    Előre is köszi! :)

Új hozzászólás Aktív témák