Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz axioma #22302 üzenetére

    Na a 14-en leadott telefonomert tegnap mar mehettem is (kozben volt ugye egy nemzeti unnep is), szoval sebessegbol jeles. Az nem tetszett, hogy a kiscsaj tolta elem, hogy itt irjam ala, ahol ra volt irva, hogy kiprobalva atvettem. Mondom akkor en talan elobb kiprobalnam... mert hogy nincs elvalva az latszik (me'g az oldalso töltőpöckök is cserelve lettek a kerettel, a masik mar kopott volt, most vadiuj - en mindig dock-ban toltom ejszaka), de aztan mivel ugyis egyedul voltam, nem is nagyon izgatta magat, hogy ott telefonalgatok (kozelsegerzekelo visszafele mukodese kellett nekem, bank menujeben maszkalas miatt).
    A hatso uveget nem csereltek, rajta maradt a mintas hatlapi foliam. Az elsot is megprobaltak visszarakni, de szerintem csak "nem loptuk el" effekt miatt, nem kimondottan hasznalatra. Kaptam ajandek elso-hatso foliat, matt, az elsot fel is raktam, majd kesobb rendelek a hatlaphoz valot (annak a kijelzon kivuli resze mintas, nem egy nagy dolog de nekem tetsz es 1-2 dollar).
    Ja ami meglepett, hogy azt mondta, hogy ez a javitas ujra garantalja a vizmentesseget is. Nem fogom probalgatni, de azt tudom, hogy gsm-es javitasnal ezt nem vallaljak (legalabbis ami csere Z3 nalam volt, azt garin kivuli javitasbol egy nem kicsi bolt ugy adta vissza, hogy nem vizallo).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák