Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Chris Kiki #18445 üzenetére

    "Engem különösebben nem érdekel, hogy cáfolod-e vagy sem,"
    Lehet hogy senkit nem érdekel Te mit írsz? Nemár! Mások véleménye és tapasztalata nem érdekel? Érdemesebb kicsit kevésbé arrogáns módon kommunikálni. Ha mindenki itt csak axiómaként kijelentene dolgokat, abból semmivel nem jutnánk előrébb.

    Ez a GPS mizéria szerintem nem általános probléma, és valószínűleg szoftveres bug nálad is, azoknál is, akik előtte írták (bár megjegyzem hogy az egyik egy NEM EU piacra szánt modellnél van - amit megvenni sem biztos hogy jó ötlet...). Mindenesetre érdekes hogy mostanában jött elő és hasonló szimptómákkal többeknél. Javaslom neked is és mindeni másnak hogy tessék egy korábbi stock romot feltenni csupaszon és megnézni hogy azzal mi működik és mi nem. Szoftveres bugot egyébként okozhat bármilyen navigációs app (akár megfigyelő is!) ami a háttérben fut. A navigáció mobilon azért sem egyszerű téma, mert ma már egy nyamvadt zseblámpa app is navigációs adatokat követel a működésért. :)

    Ha pedig a hiba fennáll, irány a szerviz és megnézni a munkalapra mi kerül.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák