Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Gyorsabb ezzel (szoktam swype-al írni néha, főként angolul, de pici előnye van, magyarul nekem már lassabb) írni mint sima ékezetes betűkkel (a felső plusz sorban)?
    Figyelni kell, hogy miket ír ki a T9, korrigálni, stb (igaz, angolul basic englishbe nem is nézem, mert 99,9%ban azt a szót írja amire gondoltam).

    Párom pl számítógépen a gyors&gép írók között az élbolyban van, amikor a T9-es csodákon ír (hétvégén teszteltük, szerinte gyorsan ír a Lumiákon T9-el) akkor én repülő ékezetekkel befejeztem a mondatot mire ő a mondat közepén járt (állóban 635 ill 808). Na a cégesemen (Go) az ékezetes betűkkel (anysoft) még ettől is gyorsabban írok, a ő/ű/ó/í-hez elég a rövid változathoz képest 1-2 tizeddel tovább nyomni a hosszúhoz(a Go túl kicsi a 4 soroshoz). Ha a felső sorunk pedig a T9-es szöveg helyett az összes ékezetes betűt tartalmazza, azt legalább ilyen gyorsnak gondolom (1-2 nap összeszokás után).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák