Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rootmin

    tag

    válasz Williamgrant #14308 üzenetére

    Köszi a válaszokat!

    Gondoltam erre, sőt még az is megfordult a fejemben, hogy lefotózom a víz hőmérsékletét (van itthon infrás hőmérő), de végül ez kimaradt a listáról. (IMEI, indikátorok teszt előtti állapota, megfelelő lezárás mind-mind gondosan látszanak a videón :) )

    Annyit mondhatok: langyos volt a víz, érzetre a szoba hőmérsékletéhez hasonló. Eltérés persze lehetett, nagyon is remélem, hogy igazatok van :).

    Az indikátor akkor jelez, ha valamelyik nyitható ajtónál jutott be víz, ha máshol szivárog, akkor az már régen rossz, ha mégis elszíneződik. Én alapból a hangszóró és a kijelző ragasztására gyanakodtam a csere miatt, ha valahol, akkor ott juthatott be víz. Bejutott víz alatt néhány tized ml-t értek.

    A "goretex" szigetelést vágom, ettől függetlenül igaz, hogy szervizelés előtt volt néhány mbar differencia nyomkorászásra, ugyanúgy, ahogy a Z3TC-men is, most viszont nincs.

    Továbbá, neten utánaolvasva, igen magas a korreláció a "beázik a készülék" és a "nem nő a nyomás" jelenségek között, ezért is terjedt el a nyomástesztelős módszer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák