Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kigyi_23

    addikt

    válasz ONEFREE #5674 üzenetére

    Érdekes hibák, de vagy user error vagy pedig sikeresen kifogtál egy hibás készüléket. A wifi csatlakozik folyamatosan mindenhova pedig aztán ha valakinél akkor nálam ez ki van használva kb 100 hozzáférési pont szerte a városban be van ütve és amerre megyek csatlakozik szépen....
    Azt, hogy lassú nem tőled hallom először 1-el már találkoztam ott szét volt barmolva a rendszer mindenféle hülyeséggel és érthetetlen módon egy 2GB-os memóriakártyára mentette a képeket a tulaj majd panaszkodott, hogy lassan tölti vissza... User error volt elmagyaráztam neki, hogy másik kártya ami tök mindegy milyen, de ne legyen ilyen régi vacak és gyors lesz ez a része majd újraindítottam neki a telefont, mert 1000+ órája ment szegény.... És jééé gyorsabb lett.
    Kamera bug nekem is volt, de csak a Burst app indítása után volt vele problémám kb 1 hónapig aztán jött a javítás nem zavart néha jött csak elő.
    Kihangosító kocsiban megy gond nincs vele a saját hangszórója meg olyan amilyen én zenét ezen kihangosítva nem hallgatok a beszéd tökéletesen érthető volt mindig.
    Nehezen néznék ezekkel a problémákkal szembe, ha lennének az tuti hiszen már több mint 1 éve használom tuti összetörtem volna ilyen gondokkal.

    Samum volt már több is és valószínűleg lesz is bár megelégedve még egyikkel sem voltam eddig csak szívás volt velük :(
    Semmi bajom veled és ha írtad biztosan voltak is ezek a hibák, de nem a Z1 a lassú valszeg ott más volt a gond vagy hibás volt a készülék.

    https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Új hozzászólás Aktív témák