Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Langsam #3026 üzenetére

    Az égvilágon semmi értelme az ilyen programoknak, és a szabad RAM mennyiségének sem (Úgy kb a 4.2.2 android óta). Annyit használ ki a rendszer, amennyi rendelkezésre áll, és fenttart egy kevéske szabadot, hogy új alkalmazásokat tudjon betölteni ha szükség van rá. A rendszeresen használtakat meg a memóriában tárolja. Az LG G2-nél hatványozottan jelenik meg ez a RAM dolog, de nem okoz ott sem lassulást. Ha szükség van rá, a rendszer maga ürít a RAM-ban tárolt dolgokból. Hiszen a RAM lényege nem az, hogy minnél több üres legyen, hanem, hogy minnél több dolgot tároljon benne a rendszer, így azok villámgyorsan előhúzhatók ha szükség van rájuk. A task killer programok feleslegesen bezárnak dolgokat, amiknek nagy részét a rendszer pár perc alatt újraindítja, ami felesleges processzor teljesítményt, és ezáltal energiát igényel. Így szabad RAM-ból ugyan nem lesz sokkal több, de akkuban tárolt szabad elektronból annál kevesebb áll majd rendelkezésre.

    A böngészőben tapasztalt jelenség is csak ezt támasztja alá. Van ugyebár 6-700mb szabad RAM, elkezdesz böngészni, a Doplhin elfoglal 500 mb-ot, így a szabad RAM-nak 100 mb-ra kellene csökkenni ami már kevés a folyamatos működéshez. De nem fog. Ugyanúgy meg lesz az 5-600 mb szabad, mert a rendszer lezár dolgokat. A böngésző meg azért foglal sokat, mert a már letöltött oldalakat eltárolja, így ha vissza gombot nyomsz, nem kell újból letölteni, ami újból energiát, és ha nincs wifi akkor net forgalmat generál.

    gti 16v: furán néz ki az biztos. :) Kicsit olyan Lumiás így sárgában :Y Nekem a hasonló tokokkal az a bajom, hogy eltakarja a telefon "természetes szépségét", és megőrzi azt a következő felhasználónak. Persze leejtés esetén nagyon hasznos tud lenni, bár nekem az ArcS is mindíg úgy esett le, hogy kicsúszott a beledugós tokból. A Z1-nél kicsit szűkre varrattam egy táskavarrónővel egy bőr tokot, ha már a kedvenc tok gyártóm mai napig nem képes beledugós tokot gyártani a Z1-hez (ZU-hoz, meg Z-hez bezzeg igen)

    Az enyém így néz ki, (igaz kicsit viseltes). A belső két sor varrás már "maszek", mert a telefonra rendelt, állítólag méretre szabott tokból simán kiesett a telefon

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák