Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz petymeg #2780 üzenetére

    Visszább írtam már egy-két ötlete. Nem jöttek be?
    Az update centerben jobb első sarok, három pötty, frissítések kezelése, ráböksz a frissítés melletti kis szem ikonra, és áthúzott szem ikon lesz belőle. Nálam nem android-verzió frissítésénél, hanem Tasks nevü programnál kiabál, de így nem teszi. Feltételezem, azt az értesítést is ki lehet így kapcsolni.
    A másik, amit fentebb is írtak, hogy beállítások, alkalmazások, mind fül, update center, a bal oldalon lévő kis pipát kiveszed, és akkor nem rötyög elméletileg semmiért.

    Geller_1972:
    Nem értelek én sem. Azt írod, hogy "Egy ilyen telefont aki zsebben hord, az meg is érdemli." Ne haragudj, de Te hol hordod? Valahol el kell vigye magával az ember otthonról. Vagy nem azért mobil a mobil?
    Amúgy meg hiába mész be bármelyik Telenoros márkaboltba, a vasalt fólia MINDEGYIK készüléken rajta van, amit még nem adtak el. Majdnem milliméter pontos, úgyhogy sokat nem látsz belőle, és a SONY írta itt vissza néhány érdeklődő fórumtársnak, hogy a fólián van a logó, az a fólia csak kijelzővel cserélhető, és némely esetben a garanciát befolyásolhatja.
    Nem mellékesen még a SONY boltokban is lehet olyan eladót találni, aki nincs minden infó tudatában (csak éppen Ők tudják, hogy kitől lehet megtudni egyetlen telefonnal az infót és meg is kérdezik Neked), nem hogy egy Telenor vagy bármilyen viszonteladó boltban.

Új hozzászólás Aktív témák