Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz Bozek #2668 üzenetére

    Először FHM-et olvastam. :DDD
    Jól bírja a kicsike, el ne cseréld senkivel. Én kíváncsi vagyok, mit csinál most este 21-től és 48%-ról teljesen nyugalmi helyzetben reggel 6-ig. Remélem 45-46% körül megáll. Ha nem, akkor kategorikusan kijelenthetem, az enyém majdhogynem többet fogyaszt nyugalmi helyzetben, mint babrálgatás közben. Jó, nem játszom rajta 3d játékot, de most délután 1ó pár percről és 62%-ról több mint két órán keresztül nyomkodtam, mert HR-t kapott, újra belaktam és 48%-kal tettem le.

    Egyéb:
    Apropó újra belakás. Régebb letárolta a play->saját alkalmazások->all fül alatt az összes programomat. Most nem elég, hogy feljelentkezek a saját play-embe a "szűz" telefonnal és nem teszi fel az alkalmazásaimat, hanem "zseblámpa", "menetrend droid", "mx player" és még ki tudja milyen programok benne sincsenek a listában. Tovább megyek, feltelepítettem ezeket és még mindig nincsenek benne a listában. :F Mi lehet a gond?

    Skynet258:
    Több helyen láttam, hogy "pókhálós" lesz az üveg alatt egy idő után. Remélem a Tiéd nem lesz, de azért majd pár hét múlva, ha nem felejtem el, rákérdezek. Ha akkor is király, követem a példádat.
    Meg arra azért kíváncsi lennék, hogy majd nyáron, amikor megúsztatom a telefont egy kicsit strandon, itt-ott, akkor is fent marad az üveg, vagy a víz úgy lekapja, mint a huzat?

Új hozzászólás Aktív témák