Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shany0811

    tag

    Sziassztok!

    Szeretnék kérdezni egy pár dolgot, leginkább a tapasztalataitokra támaszkodnék. Előre is sorry hogy belepofázok a frissítési témába.
    Jelenleg egy LG G2 mini tulajdonosa vagyok, amivel nagyon meg vagyok elégedve, szeretem a kompakt méretét. Azonban nagyon régi vágyam a Z1 compact, és most talán eljött az alkalom hogy beruházok.
    Amire igazából használni fogom leginkább a fényképezés/videózás, mellette természetesen a többi funkciót is használom majd, de pl nem megy majd rajta 24 órában a wifi meg a mobilnet... Ezt azért kérdezem mert a G2 mini borzalmasan jól lett optimalizálva, első kérdésem az lenne hogy a Z1 compact mennyire bírja egy etetéssel? Mobilarénán azt írták a G2 minire hogy 2 nap simán kijön egy etetéssel, azonban nálam ez 3-4 nap.( ezzel azt akarom mutatni h mennyire használom )
    Volt már egy xperia SP-m, ami nagyon tetszett, de annak az üzemideje volt gyenge, és külön kellett telepítenem az alkalmazás bezáró appot. Ez lenne még fontos nekem, h ha végeztem az aktuális dolgommal és lerakom a kezemből a telefont, akkor ki tudjam lőni a használt appokat, ne fussanak nekem a háttérben feleslegesen és ne egyék az aksit.
    Ebben tudnátok nekem segíteni?
    Köszönöm előre is!

    Bálint

Új hozzászólás Aktív témák