Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrdavid

    aktív tag

    bocsánat a hosszért, de így kerek a kép

    Tisztelt ....Dávid!
    Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Sony Xperia Ügyfélszolgálattal.

    Tájékoztatjuk továbbá, hogy az Xperia™ Z1 Compact készülék kijelzőjén az üveg felett egy védőfólia helyezkedik el. Ez a kijelzőnél lágyabb, és az üvegnél kevésbé karcálló felületet jelent.
    A védőfólia pozitívan befolyásolja az érintőképernyő érzékenységét és pontosságát. Ha valamilyen okból kifolyólag a kijelző üvege megreped, a védőfólia védelmet nyújt a személyi sérülésekkel, vágásokkal szemben. Amennyiben Ön ezt a védőfóliát eltávolítja az Xperia™ Z1 Compact kijelzőjéről, a készülék veszít törésekkel szembeni ellenállóságából. Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy a Sony logó is ezen a védőfólián található.
    Szeretnénk felhívni az Ön figyelmét, hogy a Sony Mobile semmiképp nem ajánlja a védőfólia eltávolítását. A fólia lehúzása nem jár automatikusan a gyártó garancia megvonásával, de amennyiben a Sony Xperia™ Z1 Compact készüléken olyan jellegű meghibásodás történik, mely részben vagy egészben a fólia eltávolításából eredeztethető, hivatalos szervizünk nem fogja tudni garanciális keretek között javítani a készüléket.
    Fontos tudnia, hogy az eltávolított védőfólia pótlása a telefon kijelzőjének cseréjével lehetséges, önmagában a fóliát nem tudja szervizközpontunk cserélni a készüléken. Abban az esetben, ha ilyen okból cserélni kell a kijelzőt, ezt garanciális keretek között szintén nem tudja szervizünk javítani, tehát a felmerülő költségek Önt terhelik, melynek összegét hivatalos szervizünk állapítja meg. A Sony Mobile Korlátozott jótállási feltételei alapján a „jótállás nem vonatkozik a termék szokásos használatából és a kopásából eredő meghibásodásokra, illetve a szakszerűtlen használatból –beleértve többek között a termék nem szokásos módon történő használatát, és a Sony termékekre vonatkozó használati és karbantartási utasítások figyelmen kívül hagyását – eredő hibákat.

    Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro

Új hozzászólás Aktív témák