Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz soldier2 #1140 üzenetére

    Mondták, nem biztos, hogy így van. De szerintem is van eltérés fólia és fólia között.

    Én úgy emlékeztem, hogy volt, akinek cserélték. Ebben az esetben viszont sűrű bocsánatkérések közepette visszavontam a dolgot. Nekem is volt Z-m majd egy hónapig, de nem használhattam. Hosszú és nem ide illő történet. Addig, meg talán még az után is követtem a fórumot egy darabig, de már rég nem követem.

    Így is öngólnak tartom, akármilyen spéci fólia. De biztos van rá okuk, hogy így csinálják. Ez már kezd amúgy kicsit hasonlítani az autók/irodaházak/intézmények/stb. biztonsági üvegéhez, ami egyáltalán nem baj. Amúgy a ZL szerelem volt első látásra, csak elolvastam, hogy nem vízálló. :((( Bukott a dolog. De ellenpéldának itt van az E (meg még tuti van pár), hogy ha nem csak a kijelző síkját nézed, hanem totálban az elejét, akkor majdnem csak 50% a kijelző. Mindegy, a Sony mindig kicsit furákat gyártott és nem csak telefonból. De jól csinálják, mert ránézésre meg lehet mondani nagyon sok termékükről, hogy az övék.

    Ezt már megtette egy fórumtárs, nemrég írta is, én tuti nagyon kíváncsi vagyok a válaszára. (A Cordon-t meg minél kevesebbet emlegetjük, annál jobb.)

    tylerddd:
    A mobilszolgáltatónak leginkább a szolgáltatás eladás a célja. De vannak olyan szolgáltatók, akik felérik ésszel, hogy az olcsóbban adott készülék, még ha csak alkalmanként egyszer, de akkor is hoz a konyhára valamit, mindaddig ameddig a többiek inkább jó drágán nem adják el ugyanazt. Legalábbis nagyon remélem, hogy erre nyitnak, és a többiek kénytelenek lesznek utánozni, ha versenyképesek akarnak maradni. Eleve függetlenül meg nem adják, mert így kifizeted a kódot is.

    baradi:
    Ha Te veszel egy készüléket 2éves rablánccal, akkor utána kidobod a kártyát és fizetsz a nem használt szolgáltatásért? Ugye, hogy nem? Hűséggel nem is függetleníthetsz azonnal, de ezt írtam is. A kérdés az volt, hogy feltöltősen miért éri meg "olcsón" adni a készüléket. De lehet, hogy félreértettelek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák