Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duo

    őstag

    válasz molfer98 #7332 üzenetére

    Holo launcher, (nem a hd az alap) animációk ki, titanium backup és a feljebb olvasható lista alapján gyomlálás. (persze, root cwm kell szerintem mert előtte mindenképp kell hogy legyen egy cwm backupod ha esetleg beesne a gerenda és véletlenül leszedtél valamit amit nem kellett volna. na akkor cwmből egy katt a restore ra és 5 perc alatt ott a régi belakott rendszered. aztán legközelebb elkerülöd a bajt.)
    én átlagban 50+ appot le tudok szedni egy gyári romból és még úgyis teljes funkcionalitású.
    persze én nemigen widgetezek meg csak egy képernyőm van és inkább mappákkal dolgozom. amolyan megrögzött minimalistaként. nekem huawei g300-on GB alatt (gyári 2.3.6-os, root cwm után, lecsupaszítva, friss boot után 280-286 MB a free ram. és amióta engedélyeztem az initd supportot és ráküdtem a supercharger v6 scriptet, azóta meg 250 működés közben is megmarad most közel egy hét uptime után.)

    freemanone: jaja tartalomfogyasztásra a nagy kijelző a jobb de nekem a 4" már a felső határ amit egykézzel használni tudok, bátyámnak defy+ a van és ott álom egy kézzel használni a cuccot. az enyémen meg néha rodolfózni kell. álló helyzetben szövegbevitel 4".... hát nem azt mondom, jobb mint fáról leesni, de azért nem akkora élmény.

    [ Szerkesztve ]

    Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

Új hozzászólás Aktív témák