Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OldAkita

    aktív tag

    Hello!
    Végigolvastam az 1000 kommentet, de úgy a fele táján megrendeltem a T-t. Utána jött a 2 lekopós komment, és ha előbb olvasom tuti nem rendelem meg, de közben aludtam rá egyet és reménykedem hogy az enyém nem fog lekopni :) Előtte sokat olvasgattam az LG 4 magosáról de mindenki szidta a kameráját és egy video-n valóban látni lehetett hogy az optika szakadatlan küzd az autofókusszal. 4 magos processzorát ugyan dicséret illeti, viszont állítólag erősen melegíti a készüléket, de nem akarom bántani az LG-t. Galaxy III-on tanakodtam, de úgy tudom drágább a T-nél, szóval benneteket olvasgatva T lett, T.-töl :) Hétfőn rendeltem és ma délután egy pikk-pakk ponton átvettem. Ez a készülék karácsonyi ajándék lesz a fiamnak akinek nincs mikro SIM kártyája. Megrendeléskor ezt megbeszéltem az ügyintézővel. Az lett kitalálva hogy veszek 990Ft-ért egy mikro SIM kártyát amit a fa alatt lehet aktiválni, lehet örömködve próbálgatni a telcsit,aztán a két ünnep között fiam beballag egy T-pont-hoz és saját telefonszámára mikro SIM-es cserét kér. Pikk-pakk ponton átvett csomagban volt is SIM kártya csak nem mikro SIM :( Felhívtam a 1430-at ahol azt az infót adták (erről előtte egy szó nem esett a megrendeléskor) hogy semmit nem lehet tenni, várjam meg míg postán kiküldik a mikro SIM-et, ami meglehet az én meghosszabbított hűség nyilakozatom folyamányaként az én számomat fogja tartalmazni azaz leváltani. Természetesen ez elfogadhatatlan mert én mit sem érek egy mikro SIM-el fiam meg semmit nem ér az én számomra szóló mikro SIM-el. Jelen pillanatban senki nem tudja milyen számot fog tartalmazni a postán küldött mikro SIM, meg kell várni. Közben telik a 3 nap cseregarancia idő, ami állítólag 8 nap akkor ha valaki nem személyesen vásárol.
    Eddig javarészt offtopic volt hozzászólásom és bocs hogy lusta vagyok utánanézni miképp kell beszürkíteni, de fontosnak tartottam elmondani mert már is kerülhet hasonló helyzetbe és neki segítség lehet.
    Felkészültem rá hogy a weblapon jelezve csak a készüléket kapom és a töltőt, de kellemes meglepetés hogy mégis jár hozzá a headset. Mondjuk volt olyan álomszerű elképzelésem hogy egy nagynevű gyártó zászlóshajó készüléke nem ilyen mezei dobozban érkezik hanem (vörös szőnyeg, fanfárok stb. :) ) de jól van, lényeg telcsi nem a doboz.
    Annyit kérdeznék tőletek fontosat hogy a készüléken lévő fólián az üzembehelyezés sorrendjében elsőként SIM kártya be, másodikként minimum 30 perc töltés, harmadikként bekapcsolás látható. Ha nem teszek be SIM kártyát töltőre tehetem és fél óra múlva bekapcsolhatom?

Új hozzászólás Aktív témák