Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hurrikan

    addikt

    Megkérném azon segítő S tulajdonost-okat akiknek Magyarországon vásárolt telefonjuk van / t-mobil ; Telenor ; Vodafone ; Független / és már frissített valamelyik gyári frissítő programmal, hogy amit a PC Companion vagy a SEUS letöltött egy mappába 3 db fájlt. Ezt a 3fájlt verziószám megjelöléssel feltöltenék valahova, és a letöltő linket ide belinkelnék.
    Hogy megtudjuk belőlük csinálni a flashtoolhoz az FTF fájlokat ,amit visszaállításhoz használnátok hogy bármikor vissza tudjátok hozni a garanciátokat észrevétlenül, pl Rootolás, Bootloader nyitás stb. után a későbbiekben.

    Ha SEUS-sal csináltad a frissitést akkor itt találod
    c:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\13740270\blob_fs\
    elég ha a blob_fs mappát becsomagolod és felteszed

    Ha PC Companionnal / PCC / csináltad akkor meg itt találod
    c:\ProgramData\Sony Ericsson\Update Engine\db\13740270\blob_fs\
    elég ha a blob_fs mappát becsomagolod és felteszed

    [program DATA mappát csak akkor látod ha engedélyezve vannak a rejtett mappák a Windowsodban, ezt legkönnyebben úgy tudod megtenni, hogy a keresőbe beírod hogy rejtett mappák, ott bedob neked egy menüt ahol megkeresheted és bepipálhatod az engedélyezésüket]

    A PC Companionos frissítésnek ebben az esetben van egy nagy előnye is, ahogy a cikkben is írtuk itt előbb letölti a szoftvert, és csak azután kell kikapcsolni a telefont és elindítani a frissítést. Ezt az utolsó lépést ha kihagyod a telefonod nem frissül. Ezt azért mondom el hogy tudjátok nem kell valakinek feltétlenül frissítenie ahhoz, hogy megoszthassa velünk az adott szolfogaltatós szoftvert.

    Amit tüntessetek fel:
    -melyik szolgáltató ROM-ja
    -melyik szoftver, (2.3.7, 4.0.4 stb) ROM verzió+build szám

    Előre is köszi mindenki nevében akinek később hasznos lesz!
    A feltöltött mappát itt, vagy privátban is linkelhetitek!
    Fontos!

    Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps

Új hozzászólás Aktív témák