Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hopehu

    tag

    Nekem bejön a teló, hátlappal semmi gond... szóval szerintem a minőség is okés. Kollegáktól amúgy is hallom, hogy a többi csúcsmodellel sem maradéktalanul elégedettek. Szal azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy mindenhol vannak sajnos apróbb hibák.
    Talán kicsit tényleg túl gyors a modell-bővítés illetve váltás... De ha megveszek egyet, az azért van, mert az a konkrét darab megtetszik (szolgáltatásokban, tudásban), és akkor pl az sem zavar, ha a White Magic máshol debütál. Anélkül is ----- jó a kép, stb... stb.
    Telefonálni jó, minden más plusz jó benne ha van, kinek mennyire van szüksége egyebekre. Akik meg csak arra vágynak, hogy mindig a csúcsmodell legyen meg... nos nekik találták ki ezt a gyors modellcserés dolgot. Ez van, vmit vmiért. :)
    Nekem inkább egyéb, sokkal egyszerűbb gondjaim vannak: zenehallgatásból hogyan lehet kilépni? Mmint bezárni az applikációt? Az astro kill aplication-je nem tárja be, kéri a megerősítést, hogy kii vagy mégsem, és hiába választom a kill -t :)
    Az ilyen alapproblémákon kívül nagyon bejön minden más... :) De hát ezektől szép az élet.
    Az Office 2007-es is ilyen hatással volt, átrendeztek egy csomó mindent és alig találtam meg őket ott, ahol logikus lett volna, pedig sokszor külön gombot kapott pl, stb...

    SC2, Disciples 3 & GT5 and H6 4ever

Új hozzászólás Aktív témák