Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vipnolf

    aktív tag

    NA AKKOR.
    Csütörtökön megérkezett az enyém is (T), így folyamatosan nyúzom már jópár napja és az alábbiak a tapasztalatok:
    a készülék:
    - a kijelző valóban gyönyörű, tűéles
    - a készülékház nagyon könnyen tud sérülni. én meglepődtem de befogattam a hozzá vásárolt autós tartóba és hagyott egy kb 8 cmes vékony csíkot a hátulján ami nem jön le. lehet hogy kopás vagy nem tudom, de a lényeg, hogy a hátlap lehet, hogy nem gyűjti az ujjlenyomatokat, de a horzsolásra már rendkívül fogékony (ezt azért emelem ki, mert az előző Xperia készülékeim egyikére sem volt ez jellemző - X10i, Ray)
    - akku: a vártnak megfelelően max 10-12 órát bír ki intenzív használattal
    - alsó gombsor és dizájn csík: szerintem könnyen kezelhető, én még egyszer sem akartam a csíkot megnyomni, tudni kell, hogy a gombok felette vannak, és ennyi. nekem tetszik
    - a gyári média lejátszó nekem még véletlenül sem volt hajlandó az mp4 -kivételével HD tartalmat lejátszani. BSplayer Lite-ot kellett leszednem ahhoz, hogy konvertálás nélkül tudjak HD videókat nézni rajta. azért egy 720p kijelzőhöz elvárható lenne, hogy MKV-t tudjon kezelni
    - a zenei rész rendben van
    - kamera nagyon szép képeket csinál, tényleg

    Pont azt kaptam, amit vártam. Elegáns megjelenésű és nagyon erős telefon. Én az aktív felhasználók táborát erősítem, állandóan a kezemben van a készülék, de megakadást még nem tapasztaltam. Minden szép és folyamatos rajta, nagyon elégedett vagyok.

    Amit viszont baromira nem értek, hogy a hozzá kapott töltő olyan lassan tölti a telefont, hogy néha már megőrülök tőle. A másik meg, hogy oké hogy van rajta gyárilag egy fólia, de a T nem véletlenül adott hozzá egy másik fóliát is. Na ahogy megérkezett, még szűz tiszta állapotában elkezdtem ráapplikálni a kapott fóliát, és ahogy az alsó rétegről leemeltem a védőlapot, az az első pillanatban magához szippantotta a szobában lévő összes porszemet. Úgyhogy innentől kezdve baszhattam a fóliámat. annak ellenére, hogy a lakásban brutális tisztaság van állandóan, a levegőben szálló port azonnal odavonzotta.
    A következő vásárlás előtt beszerzek magamnak egy helyiséget ahol légüres tér van hogy fel tudjam applikálni a fóliát... na ez az egy volt amin bosszankodtam.

    Egyszómintszáz: nagyon jó választás, nagyon megéri, mindenkinek csak ajánlani tudom.

    [ Szerkesztve ]

    XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS

Új hozzászólás Aktív témák