Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    válasz toth87 #15962 üzenetére

    NFC:

    Nekem most 4db van és a profilokat állítgatom át vele, mivel nekem szinte minden nap mindig más időben történik a felkelés, munka és lefekvés:

    - 2db noname: Ezek többféle színben is kaphatóak, nekem a kulcscsomómon vannak. A fekete állítja át utcai profilra a telót, míg a narancs az otthonira (fontos a szín, így a komor fekete lett az utcai, míg a vidám narancs az otthoni - ezáltal nem kell gondolkodnom azon, hogy melyik-melyik).

    - 2db Xperia: Ezeket is fel lehet kulcstartóként használni, de nekem a hozzáadott öntapadós cucc segítségével a fejem közelében van az éjjeliszekrényen. Egy sötétkétet és fehéret küldtek. Tudni kell, hogy az Xperia Smart Tag eleve be van programozva, ám ezt könnyedén felül lehet írni. Értelemszerűen a kék kapcsolja éjjeli profilra, míg a fehér reggel visszakapcsolja az otthoni profilba a telefont - mindehhez alig kell kinyújtanom a karomat.

    A műveletek során a csengetés módja, fényerősség, wifi és mobilnet állítódik át. Érdemes tudni, hogy az nfc csak feloldott képernyőzár mellett működik (biztonsági funkció), így elkerülhető a véletlen átállítódás.

    Mindezekben az NCF Task Launcher volt a segítségemre. Ebben azt is be lehet állítani, hogy repgép módban is bekapcsolva maradjon az nfc. Ez azért jó, mert az éjszakai mód repgép módba teszi a telót, ám reggel könnyedén visszakapcsolom a tag segítségével otthonira, mivel az nfc ugyanúgy aktív rajta.

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák