Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VaDy

    tag

    Sziasztok!

    Hát srácok én ma bementem egy Média Márktba, szerencsémre ki volt rakva Sony Xperia S, rá is dugattam működő töltőre, be is kapcsoltattam, megfogdostam, megnyomkodtam és NEM TETSZIK!!! csalódás volt, lehet azért mert már annyi jó dolgot olvastam róla fórumon, hogy sokkal többet vártam volna tőle ...
    Persze ez szubjektív vélemény, de nekem túl könnyű, túl vékony és a menüje, olyan semmilyen ... jahh és kicsit esett le az állam, ott MMban, 190ezer ft ! :)
    Csak hogy mondjak jót is, haverom Samsung SII-jét mellétéve is nagyon szép volt a képe (ugye sokan félnek hogy az s amoled + nál nincs jobb) ... sőt még felbontás miatt talán szebb is volt, tényleg akadás mentes minden, a "sorozatlövéses fényképezés" nagyon brutál, de ENNYI! valamiért nem fogott meg, ellenben továbbmentem és megnyomkodtam egy HTC EVO 3D-t (egyáltalán nem érdekel a 3D képmegjelenítés!) ... , hogy az nekem hogy tetszik, érzésre ugyan olyan gyors, nagyon szép a kijelzője, szerintem sokkal jobb a tapintása, kicsit vastagabb, kicsit nehezebb, nagyon bejött, de most hazaérve teszteket olvasva el vagyok kenődve, mert nagyon fikázták tesztbe. Bár akkor került 180ba, most meg 90be!!
    Bocsánat ez nem ide kapcsolódott csak friss az élmény és fel vagyok pörögve! Jahh és a HTC -n felnyitod a billzárat és összefosom magam az animációktól, ezen az sony-n meg semmi, egyedül talán a képnézegetőre lehetne kis túlzással ráfogni hogy gizda! :D De persze gondolom az összes specifikációban fényévekkel jobb a sony, de én biztos nem veszek, persze ettől még egy nagyon jó teló is lehet! :P :)
    sry a hosszú hsz-ért
    Jóccakát

Új hozzászólás Aktív témák